24.11 Voetdag voor volwassenen

Volgend op het succes van de Kindervoetdag, organiseert Moernaut voor het eerst een Voetdag voor volwassenen. Noteer zaterdag 24 november 2018 in jullie agenda’s, want dan zal Sportpodo D’haese van 10u tot 17u in de winkel aanwezig zijn om gericht advies te geven over specifiek schoeisel geschikt voor jouw type voet.  

Herkennen en behandelen

Een vakkundig podoloog kan aandoeningen aan voet en enkel detecteren en behandelen. Een podoloog kan ook klachten van knie-, heup- en rug, die in relatie gebracht kunnen worden met het disfunctioneren van de voeten, herkennen en een behandelplan opstellen. Ook de instrumentele behandeling van de voeten, waarbij huid- en nagelaandoeningen verzorgd worden, behoren tot het vakgebied van een podoloog.

Ook op zaterdag 24 november zullen de aanwezige podologen van Sportpodo D’haese  een gerichte en beperkte detectie uitvoeren naar de voetstand, het afrolpatroon en eventuele nagel- en huidproblemen. Zo kan er worden doorverwezen voor een uitgebreid podologisch onderzoek indien nodig.

Samen met het advies van de podologen en de ervaring van ons verkoopsteam kun je zo het perfecte paar schoenen voor jouw voeten zoeken én vinden.

Laat je graag je voeten nakijken door een expert? Of heb je specifieke vragen met betrekking tot voet-, knie-, of rugproblemen? Spring dan zeker eens binnen op zaterdag 24 november tussen 10u en 17u in onze winkel, Sint-Gillislaan 92-98 te Sint-Gillis Dendermonde!

Houd je voeten gezond!

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>