5 okt. Voetdag voor volwassenen

TV-Oost reportage van onze vorige Voetdag voor Volwassenen op 24-11-2018

Tijdens het Weekend van de Klant leggen wij onze klanten éxtra in de watten.  Op zaterdag 5 oktober is er een Voetdag voor volwassenen. Podologe Veerle D’haese zal van 10u tot 17u in de winkel aanwezig zijn voor een controle van de voeten, een ganganalyse en om gericht advies te geven over specifiek schoeisel geschikt voor jouw type voet.  

Herkennen en behandelen

Als vakkundig podologe kan zij aandoeningen aan voet en enkel detecteren en behandelen. Wist u dat veel klachten van knie-, heup- en rug in relatie kunnen gebracht kunnen worden met het disfunctioneren van de voeten, herkennen en een behandelplan opstellen. Ook zal de podologe de voeten kort inspecteren op huid- en nagelaandoeningen.

De podologe zal ook een gerichte en beperkte detectie uitvoeren naar de voetstand, het afrolpatroon.  Indien nodig kan er worden doorverwezen voor een uitgebreid podologisch onderzoek.

Samen met het advies van de podologe én de ervaring van ons verkoopsteam kun je zo het perfecte paar schoenen voor jouw voeten zoeken én vinden.

Kom dus zeker langs tijdens het Weekend van de Klant, op zaterdag 5 oktober tussen 10u en 17u in onze winkel, Sint-Gillislaan 92-98 te Sint-Gillis Dendermonde!

Keep your feet healthy!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>