Student aan de hogeschool of unief?

Student aan de hogeschool of unief ? Tijd om jouw back-to-school-outfit te pimpen met een paar coole sneakers.  Of al lang de schoolbanken verlaten en kies je voor een look waarbij sneakers je garderobe lekker casual maken ? Hier zijn de toppers in onze sneakercollectie F/W 2018!

Diadora

Nieuw in onze collectie: Diadora! Het Italiaans sportschoenenmerk dat ‘street en ‘sportstyle’ combineert met kwaliteit en authenticiteit. Che bello!

Diadora dames: klik hier en heren: klik hier

Adidas

Adidas beschikt over een enorm aanbod! Bij de originals-lijn, die nog steeds het oude bladvormige logo draagt, vind je de iconische modellen zoals de Stan Smith en de Gazelle. De performance-lijn is eerder sportief, strak en modern. Ontdek onze eigenwijze Adidas selectie

Adidas dames: klik hier / Adidas heren: klik hier

Cebo

Cebo schoenen zijn beschikbaar in tal van kleuren. Ze zijn niet enkel fashionable. Ze zijn ook robuust. Draag je steunzolen? Een Cebo schoen heeft een uitneembare zool en is dé ideale sneaker voor mensen met steunzolen op zoek naar een sneaker die comfortabel zit en er toch nog geweldig uitziet.

Cebo dames: klik hier / Cebo heren: klik hier

Vans

Vans is een klassieker onder de sneakers, maar nog steeds één van de populairste en coolste brands. Eigentijdse kleuren met een stijlvol, karakteristiek design en een hoogwaardige afwerking. Wil je sneakers met een hoog streetwear-gehalte ? dan moet je bij Vans zijn.

Vans dames: klik hier / Vans heren: klik hier 

Veja

Het Franse schoenenmerk Veja produceert al zeven jaar hippe sneakers die gemaakt zijn van biologisch katoen, fair trade rubber en plantaardig gelooid leer. In de collectie van Veja vind je kleurrijke, coole sneakers voor mannen én vrouwen.

Veja dames: klik hier / Veja heren: klik hier

Arkk

De Arkk sneakers zijn een combinatie van sport en fashion. Het merk laat zich inspireren door de minimalistische Scandinavische architectuur en levensstijl en zijn gericht op eenvoud. Alle sneakers van arkk beschikken over een uitzonderlijk draagcomfort.

Arkk dames: klik hier / Arkk heren: klik hier

Saucony

Nieuw in onze collectie: Saucony! Met deze vintage-collectie krijgen de iconische Saucony modellen uit de jaren 80 een hedendaagse update. Ontdek de vernieuwde materialen en verfrissende kleurencombinaties van de Saucony Vintage​ sneakers.

Saucony dames: klik hier / Saucony heren: klik hier

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>