Attilio Giusti Leombruni: creatief chique

Klasse, klasse en nog eens klasse! Daar denken wij aan wanneer de naam Attillio Giusti Leombruni valt. En dan hebben we het inderdaad over het stijlvolle Italiaanse schoenenmerk voor dames dat intussen al meer dan 55 jaar bestaat!

Het bedrijf werd opgericht door Piero Giusti in 1958 in Montegranaro, een klein dorpje in Le Marche in Italië, kwam vervolgens in handen van zijn zoon Attilio Giusto en wordt nu gerund door diens drie dochters, Sara, Vera en Marianna.

de zussen Sara, Vera en Marianna

AGL schoenen staan garant voor Italiaanse finesse en staat bekend om zijn zachte en soepele pasvormen met geraffineerde leesten.


De “Attilio giusti Leombruni”-vrouw is een vrouw die er een creatieve doch chique uitstraling op nahoudt. Trends worden geadapteerd maar nooit gekopieërd. Zo ontwikkelt het merk een persoonlijke stijl.

De stijl trekt de aandacht maar is nooit overdreven. De schoenen volgen nooit klakkeloos de trends; noch zijn ze superopvallend maar ze zijn wel steeds stijlvol met veel aandacht voor een comfortabele pasvorm.

ACTIE! 

Bij aankoop van een paar AGL damesschoenen in de winkel of online krijg je er nu een gratis clutch bij (zolang de voorraad strekt).

   

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>