Achter de schermen van een shoe-shop

Er zijn nog volop winterkoopjes te doen bij Moernaut! Kwaliteits- en designerschoenen tot -60%! Zeker de moeite om eens in de online shop rond te snuisteren of gewoon binnen te springen in de winkel. Maar … intussen is het Moernaut team al volop bezig met de voorbereiding van het volgende seizoen. De eerste leveringen voor Lente/Zomer 2019 komen nu al binnen. Benieuwd om te zien hoe dat er achter de schermen aan toegaat? Follow us!

Dozen, dozen en nog eens dozen

Aangezien wij onze collecties maanden op voorhand aankopen, is het ook voor ons telkens opnieuw spannend wanneer de collecties “vanuit alle windstreken” toekomen. En ja, daar komt al eens een doosje aan te pas ☺️ ☺️ ☺️.

Organisatie boven alles

Een ruim aanbod schoenen in diverse stijlen en maten, voor dames, heren én kinderen, wil ook zeggen … vele honderden schoenen die moeten worden uitgepakt, gesorteerd, gelabeld en in de rekken gezet. Dat gaat doorgaans gepaard met veel ‘oooohs’ en ‘aaaaahs’ wanneer er weer een verrassend nieuw model sneaker uit de dozen tevoorschijn komt of een nog niet eerder aangekocht dames-, heren- of kindermerk.

 

Shoes in the picture

Sinds 2014 shop je bij Moernaut niet enkel in de gezellig ingerichte winkel, maar vind je het volledige aanbod ook online! En dat wil zeggen … de hele collectie op de foto én netjes nabewerkt voor een optimale kleur en belichting.

En dan komt al dat moois in de winkel terecht …

De nieuw binnengekomen zomerschoenen staan nu al netjes uitgestald in de winkel, klaar om gezien en gepast te worden … en wie weet … met een nieuwe eigenaar naar huis te gaan!

Online besteld? Inpakken en hup …. naar de post

Ben je een fervent online shopper? En heb je je favoriete paar schoenen met een paar muisklikken gevonden en gekocht? Dan gaat het Moernaut team meteen voor jou aan de slag. De schoenen worden voor jou uit het magazijn gehaald, nagekeken en netjes ingepakt!

Klaar voor vertrek

En daar gaan ze dan …. van ons … naar jou! 💙

Enjoy the movie ↓↓↓↓↓↓

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>