in the picture: An hour and a shower

Maak kennis met het unieke schoenenlabel An Hour And A Shower. Een merk gelanceerd in 2015 door Dorothee Loermann en Antoine Thieser.

Elk ontwerp ontstaat in hun studio in Parijs, maar alle collecties worden met de hand gemaakt in Portugal, in kleine familiebedrijven, waarbij lokale materialen en kwaliteit hoog in het vaandel staan.

Leuk weetje: Loermann’s geloof dat haar beste ideeën ontstaan onder de douche en Thieser’s ideeën na een uur joggen was de basis voor de naam van het merk.

Deze SOAP MULES zijn opvallende muiltjes van padded leder hebben zeepvormige, met de hand uit hars gemaakte hakken.

Bovenzijde: 100% gerecycled leer Voering: 100% chroomvrij geitenleer

De ontwerpers hebben meer dan ooit aandacht voor onze planeet en beslissen alle ontwerpprocessen op basis van duurzaamheidsaspecten.  Voor hun recente schoenen maken ze daarom gebruik van gerecycled bovenmateriaal en gerecyclede rubberen zolen.

De Buckle pantoffels van An Hour and a Shower hebben opvallende gouden metalen gespen (de signatuur van het merk) en comfortabel voorgevormd kurken voetbed. Het bovenmateriaal is ofwel met omgekeerd lam, of padded chroomvrij geitenleer. De buitenzool is 100% EVA

shop deze opvallende beauties hier

Sustainable High-Fashion aan de voeten…  met An Hour And A Shower > shop de nieuwste modellen hier!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>