Terug aan het werk!

September is van start gegaan, de herfst hangt in de lucht en op het werk ervaar je een nieuwe professionele vibe! Hét moment om ook door je garderobe een nieuwe wind te laten waaien. Zoveel nieuwe trends en stijlen …. welke past jou het best op de werkvloer?!? Laat je inspireren door onze fashion tips voor dames en heren.

Ladies first!

#stylingtip 1: Is het belangrijk in je job om representatief voor de dag te komen? Ga dan voor een trendy klassieke business outfit! Een business outfit is vaak rustig en in één kleur. Classy schoenen zijn belangrijk. Zoals deze formele maar op en top trendy instappers!

Getoond model: Attilio Giusti

vfdfbdfbdffbd

 

#stylingtip 2: Ga je graag goed gekleed naar het werk, maar hou je vooral van een opvallende twist in je outfit? Combineer je outfit met een leuk enkellaarsje, pumps op hoge hakken of in een fel kleurtje!

Getoond model: Janet & Janet

 

 

En voor de heren …. ! 

#stylingtip 1: Een zakelijke business look op de werkvloer betekent voor heren per definitie een pak, een gekleed hemd en nette veterschoenen. Zorg voor subtiele en stijlvolle accessoires!

Getoond model: Ambiorix

Getoond model: Fratelli Rossetti

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>