blog: new in | Les Tricots d’O

Les Tricots d’O is een modehuis gevestigd in Antwerpen, België, gespecialiseerd in unieke handgebreide kleurrijke kleding, volledig gemaakt van natuurlijke materialen. Van eigen ontwerp, de keuze van garens tot en met de productie van het eindproduct, Les Tricots d’O staat in voor de hoogste kwaliteit.

Bovendien zijn alle artikelen exclusief met de hand gebreid door vrouwen die voordien geen toegang hadden tot de arbeidsmarkt. Door dit werk verdienen ze de kost, bouwen ze vriendschappen op, worden ze lid van een gemeenschap, leren ze verschillende vaardigheden en bereiken ze een gevoel van vrijheid en autonomie dat voorheen voor hen onbereikbaar was.

Wanneer u een artikel van Les Tricots d’O koopt, koopt u dus niet enkel een duurzaam en uniek mode-artikel, maar bevordert u bovendien de emancipatie van vrouwen en stelt u hen in staat om hun leven op hun eigen voorwaarden te leiden.

deze prachtige truien en cardigans worden handgeknoopt met de zachtste en lichtste wolsoorten, zoals Alpaca en Mohair.

Ideaal om het warm te houden in het “tussenseizoen”…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>