blog: NEW LABEL > Goorin Bros

https://www.moernaut.be/nl/goorin-bros-cognac-101-0613-moose-head

Coole trucker caps “The Farm by Goorin Bros.”

We are all Animals…We Play to be Wild.We are born to be Uncaged and Free.The Farm is an untamed spirit.

We hebben netjes op tijd voor kerst een bende héél ferme dieren binnen… die op ongelooflijk coole trucker caps staan, welteverstaan 😉

Dit wordt een i-d-e-aal geschenk voor de komende feestdagen. Je scoort hiermee zowel bij de coole zoon, bij de stoere dochter en zelfs bij de hippe pa!

maar… wie zijn die Goorin Bros. ?

Het boeiende verhaal van Goorin Bros begint in 1895 in San Francisco, California. Cassel Goorin was een ambachtelijke hoedenmaker en reisde te paard om zijn vakmanschap te verspreiden. Het gamma werd over de generaties fel uitgebreid, van vilten hoeden, cowboyhoeden, over zeemanspetten tot allerlei andere hoofddeksels en (sinds 2020 bij Moernaut) hippe trucker caps in hun “the farm” lijn.

Vier generaties later gaat de familie erfenis door om de veeleisende hoeden- en pettendrager kwalitatieve, innovatieve en originele designs aan te bieden.

In the USA is dit merk al een tijdje very hot, nu verovert dit label de hele wereld. Veel celebs worden graag gezien met een Goorin hoed of pet op het hoofd. Nee, Trump niet, die draagt ordinaire rode trucker caps.

Shop nu die übercoole trucker caps “The Farm by Goorin Bros.”

voor truckers met of zonder sik…
https://www.moernaut.be/nl/goorin-bros-groen-kaki-101-0328-goat-beard

shop de andere beestige caps “The Farm by Goorin Bros.” hier

No Comments Yet

Comments are closed