blog: Samsøe Samsøe

#scandistyle dameskleding

Dat we sinds deze lente/zomercollectie ook dameskleding toevoegden aan ons aanbod… dat wist je toch al ? 😉

Bij het samenstellen van de dameskledingcollectie wisten wij al meteen dat dít label erbij moest: Samsøe Samsøe!

we nemen jullie mee naar het hippe Kopenhagen! Ga je mee ?

Norrebro, de hipste wijk van Kopenhagen… that’s where it started!

Samsøe Samsøe dateert uit 1993, toen de gebroeders Samsøe een kleine gelijknamige juwelierszaak openden in het Quartier Latin van Kopenhagen, de hippe wijk Norrebro. Het label breidde al snel uit met premium T-shirts en gebreide kleding, voornamelijk voor mannen.

In 2000 namen Peter Sextus en Per-Ulrik Andersen het merk over en transformeerden het tot een internationaal modehuis dat zich richt op eigentijdse mode voor mannen en vrouwen.

Met een knipoog naar zijn Scandinavische erfgoed, wordt Samsøe Samsøe bepaald door een draagbare esthetiek die het gebruiksgemak van de Kopenhagense streetstyle combineert met een typisch Scandinavische geest. Collecties overstijgen trends en putten uit de gerenommeerde ontwerptraditie van Denemarken om te resulteren in minimalistische, betaalbare en toegankelijke mode.

rok

topje perfecte passe-partout bij vele outfits


De ontwerpen van dit label draagt u moeiteloos van kantoor naar evenement, van week tot weekend, en werken even goed alleen of kunnen worden gecombineerd. Tijdloos, functioneel en verfijnd – alles wat je maar wilt in je garderobe!

•••

ontdek in dit filmpje waar de designers van Samsøe Samsøe hun inspirtatie haalden voor de S/S 2021 collectie…

en euh…. hoe schrijf je dat nu weer, die Deense ø ? ALT+0248

Moernaut… at your service 😉

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>