Christian Wijnants #ikkoopbelgisch!

Nieuw in Moernaut SS19 collectie zijn de prachtige damesschoenen van Christian Wijnants. Al jaren ontwerpt de Belgische modeontwerper exclusieve schoenen voor modeshows, maar in 2018 lanceerde hij een volwaardige schoenencollectie die bestaat uit de favorieten van de voorbije jaren alsook nieuwe ontwerpen. Ja, wij zijn trots jullie een aantal van deze designer schoenen in onze collectie te kunnen aanbieden.

Italiaans leder. De schoenen van Christian Wijnants zijn gemaakt van Italiaans leder en worden gefabriceerd door een familiale onderneming in de regio van De Marken. Deze Italiaanse regio staat bekend voor haar handmade schoeisel, een kunst die er van vader op zoon doorgegeven wordt.

Christian Wijnants is afkomstig van Brussel en verhuisde in 1996 naar Antwerpen om een opleiding modeontwerp te volgen aan de modeacademie van Antwerpen. Als student viel hij al op, met zijn afstudeercollectie won hij de Dries Van Noten Award voor beste collectie in 2000. Maar daar hield het niet op, ook na zijn studies viel hij herhaaldelijk in de prijzen.


De schoenen van Christian Wijnants zijn stuk voor stuk hoogwaardige interpretaties van het Perzische thema, vertaald naar Europees vakmanschap en Oosters handwerk, gestoeld op eeuwenoude tradities en diepgewortelde knowhow.

Shop je favoriete paar designerschoenen van Christian Wijnants hier!

Ontdek ook onze andere Belgische merken.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>