Controversiële it-sneakers

Al gehoord van de Balenciaga Triple S-sneaker?De logge, opvallende sneaker ontworpen door Demna Gvasalia, de Georgiër die de artistieke leiding van modehuis Balenciaga in 2015 overnam van Alexander Wang? De sneaker die sinds zijn lancering in 2016 door fashionista’s, bloggers en streetstyle-iconen gepropageerd werd als dé nieuwe it-sneaker?

Gaat er nog geen belletje rinkelen? Lees dan gewoon verder, want – ook al hebben wij de (prijzige) Balenciaga sneaker niet  in ons assortiment – wij gidsen u graag door de selectie Balenciaga lookalikas die dit voorjaar hun plekje in onze collectie hebben ingenomen.

Bronx

Lelijk vs “cool lelijk” of ronduit mega fashionalistique!??? De meningen zijn verdeeld …. maar dat deze opvallend zware it-sneakers een hit zijn bij fashionsta’s en menig sneaker fan is duidelijk. We simply love them! En ook Bronx ging voor de bijl!

Bronx €130
Bronx €130

De kunst is om dit soort sneakers op de juiste manier te dragen! Combineer deze sneakers met een eenvoudige, monochrome outfit. Een lange zwarte of witte jurk in de zomer of onder een jeans met een effen (wit) hemd. Je houdt het het best bij 1 eyecatcher, en dat is in dit geval overduidelijk …. de sneaker! De rest van je outfit houdt je heel simpel.

 

Fiamme

Nog een tip om deze sneaker op een elegante manier te dragen: blote enkels! Draag je de sneaker met een jeans of smaller broek, dan is het belangrijk dat die boven de enkels komt. Of korter, dat kan ook.

Fiamme €159
Fiamme €159
Fiamme €159

Go for it!

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>