Floris van Bommel & Autodrop

Het Nederlandse schoenenmerk Floris van Bommel is er weer met een te gekke voorjaarsactie! Al ooit gehoord van de ‘Roze Cadillacs’ van het snoepmerk ‘Autodrop’? Een typisch Nederlands snoepje dat je in Nederland in elk tankstation, drogisterij en supermarkt in de rekken ziet liggen. Ga je al graag eens shoppen bij Albert Hein, dan is het snoepdoosje je vast en zeker al opgevallen.

In 100 doosjes Roze Cadillacs verspreid over Nederland en Vlaanderen is een rubberen sneakertje verstopt in de vorm en kleur van onderstaande paar “Floris van Bommel & Autodrop” sneakers. Als je er eentje vindt, maak je kans op een paar van de echte Limited Edition sneakers. Leuk toch?!

Het Roze Cadillac snoepje prijkt trots achteraan de originele ‘Floris van Bommel & Autodrop sneakers’. In de Moernaut-winkel kun je deze Special Edition sneaker en al zijn kleurrijke details van dichtbij komen bewonderen.

Hoe zit de actie in elkaar?
Er zijn 2 manieren waarop je een paar ‘Floris van Bommel & Autodrop’ sneakers kan winnen.

Optie 1:

  1. Koop een paar Floris van Bommel herensneakers in onze winkel óf online shop en ontvang een doosje of zakje Roze Cadillacs.
  2. Wacht niet en scheur het zakje of doosje meteen open en ….
  3. Heb je een rubberen sneaker gevonden? Ga naar de autodrop-site van Floris van Bommel om je paar limited edition autodrop sneakers te claimen.

Optie  2:

  1. Koop een paar Floris van Bommel hereneakers in onze winkel óf online shop en ontvang een doosje of zakje Roze Cadillacs, samen met een invulformulier.
  2. Vul het formulier in geef het af aan de kassa in de winkel of stuur het door naar catherine@moernaut.be.
  3. Eind april wordt er uit alle deelnemers 1 winnaar getrokken. Deze wordt persoonlijk op de hoogte gebracht en kan zijn eigenste paar ‘Floris van Bommel & Autodrop’ sneakers komen ophalen in de winkel.

Een actie dus voor zoetebekken! Wie weet word jij één van de gelukkigen die in zijn doosje Roze Cadillacs een blauw ‘Floris van Bommel & Autodrop’ sneakertje terugvindt.

– Altijd weer die Floris van Bommel –

Succes!

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>