Floris van Bommel doet het weer!

De schoenen van Floris van Bommel zijn een begrip in Nederland. Maar ook in Vlaanderen hebben ze doorheen de jaren een trouwe fanbase opgebouwd. Zelf nemen wij de kwaliteitsvolle, en soms een tikkeltje excentrieke collectie, al jarenlang op in onze herencollectie. Maar wisten jullie dat wij ook voor de dames een aantal te gekke Floris van Bommel sneakers en sandalen in de zomercollectie voorzien hebben?

De designs van Floris van Bommel zijn best wel opvallend: creatief, stijlvol en net ietsje anders. Het draait er bij dit Nederlandse schoenenmerk om grenzen te verleggen. Nu eens hoe gekker, hoe beter, dan weer terug naar de basis.

Het doel blijft weliswaar altijd goede schoenen te maken op een eerlijke manier, met productie in eigen land.

Floris van Bommel komt elk jaar weer met een nieuwe en verrassende collectie op de proppen. Ook dit jaar zien we veel trends terug in hun collectie. Zo zien we ondermeer verrassende slangenprints, opvallende blokhakken en felgekleurde sneakers.

De sneakers worden voorzien van kwaliteitsvolle materialen, sierstikels en belijningen om een exclusieve uitstraling te creëren.

We love Floris!

Shop de Floris van Bommel damescollectie online of kom ze uitproberen in onze winkel in Dendermonde

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>