Laatste en hoogste afprijzing op Floris van Bommel

Van drakenhuid tot hardlooptrainers

De winter bonkt op de deur en dus is het ook voor “hem” de hoogste tijd om een blik te werpen op zijn schoeisel.

Het Nederlandse schoenenlabel Floris van Bommel tipt alvast de belangrijkse herenschoenentrends van in de herfst/wintercollectie 2023-2024.

Geklede schoenen met print

Onmisbaar in elke herenschoenengarderobe: een prachtige, geklede schoen die zowel casual als bij speciale gelegenheden kan gedragen worden.  De Stapper 06.15 NU IN SOLDEN AAN -50% is alvast zo’n exemplaar waarmee je gezien wil worden.  Deze schoen valt op door het gebruik van uniek met de handbeschilderd kalfsleder met drakenhuid reliëf.  Al is er ook aan duurzaamheid en flexibiliteit gedacht: zo is de buitenzool weerbestendig en voorzien van een antislip

zool zodat de schoenen lang kunnen meegaan en de voeten droog blijven.

Fan van die “drakenhuid” print ? maar heb je de schoen graag iets hoger, dan is de Crepi

11.03 NU LAAGSTE PRIJS AAN -50% je beste keuze. Een casual boot, die tegelijk sportief én gekleed oogt.

Al kan het ook iets subtieler qua print. Zoals deze DE STIJLER (dit artikel gaat niet in solden, maar hierop spaar je uiteraard wel je 8% klantenkorting 😉

We laten graag “de meester himself” Floris van Bommel aan het woord hierover:

“Deze schoenen zijn in onze fabriek met de hand op kleur gebracht. Het oorspronkelijke leer is veel lichter. Halverwege het productieproces, net voordat de zool eronder gaat pakt een van onze medewerkers het paar in zijn handen, zet het voor zich op tafel en brengt met een spons voorzichtig de definitieve kleur aan. Klinkt super exclusief en ambachtelijk, maar.. waarom gebeurd dat? Waarom niet gewoon het vel leer in precies de juiste kleur bestellen? Het gaat om de nuance! Kleur nuances die je in eerste instantie misschien niet eens opvallen, maar die wel het verschil maken tussen een topuitstraling of de uitstraling van een natte kartonnen doos. Als je bijvoorbeeld heel nauwkeurig naar de naden en stiksels kijkt dan zie je dat die net iets donkerder geaccentueerd zijn. Dat effect krijg je alleen door met de hand te kleuren.” 

Stoere laarzen

Een klassieker die elke modetrend overleeft: een stoere veterlaars. De Moker 04.02 NU LAAGSTE PRIJS IN SOLDEN AAN -30%  mag dan aan de buitenkant een ruwe, gevlekte look hebben met messing metalen haken en ringen, aan de binnenkant is het een zachte, comfortabele boot bekleed met kwaliteitsvol kalfsleder en voorzien van een uitneembaar voorgevormd voetbad. Een ruwe bolster met een blanke pit dus 😉

Vintage hardlopers

Ook een mooi paar hardlooptrainers (zo noemt m’n in Nederland graag sneakers, hehe) mag niet ontbreken in de schoenenkast.  Liefst een paar waarbij zowel functionaliteit als design hand in hand gaan, zoals De Noppi 20.01 Dit model is intussen al een “classic” in de Floris van Bommel-collectie. Wij zijn alvast fan van die opvallende zool! Deze gaat niet in solden, maar uiteraard spaar je bij aankoop 8% klantenkorting!

Ook het model DE RUNNER heeft zo’n zalige vintage uitstraling. Deze gaan in solden aan -30% (laatste afprijzing, profiteer snel!)

 

Casual boots

Praktisch schoeisel mag niet ontbreken deze hefst. Deze casual boots, De Tanker 04.04, laatste afprijzing in solden aan -30%, gemaakt van suède en z’n supercomfy zool van natuurrubber, ook wel bekend als ‘crêpe’. Een absolute must-have voor elke man die praktisch denkt. Perfect om er op elk moment mee de wereld te verkennen (de café om de hoek, of die hippe cocktailbar in ’t stad). Casual, maar tegelijk stijlvol, zo kennen we Floris!

 

Shop de wintercollectie van Floris van Bommel collectie schoenen, mét bijpassende ceinturen en geniet op veel modellen van soldenkortingen tot -50%.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>