koop Floris van Bommel & win een Green Egg BBQ!

Dé collab-sneaker van de zomer 2021: Floris van Bommel x Big Green Egg

Een collab voor de foodies onder ons! Een limited edition Big Green Egg dames- en herensneaker, verkrijgbaar in onze winkel. Van 8 mei tot 23 juni maken alle kopers van een paar Floris van Bommel schoenen in onze winkel kans op een Big Green Egg Minimax met toebehoren twv €1265,- ! (*)

Floris over de collab: “De mensen van Big Green Egg daagden ons uit om, voor zowel dames als heren, de unieke features van een Big Green Egg in sneakervorm te gieten. We hebben het hele ontwerp behoorlijk thematisch aangepakt. Tijdens ons onderzoek (wat eigenlijk vooral een avondje culinair freestylen op de Big Green Egg was) viel ons oog op de vrolijk kringelende rookpluimpjes die boven uit het schoorsteentje van de Big Green Egg kwamen. Dat leek ons een mooi uitgangspunt.

We zijn vervolgens op zoek gegaan naar materialen waar we dit idee verder mee uit konden bouwen. Het werd ‘Big Green Egg groene’ suède, roetzwart suède gemixt met wat meer high tech mesh op de voorvoet, glanzend zwarte nylon op de zijkant en as-achtig rubber op de hiel. Dwars daaroverheen kronkelt als accent een wit lijntje rook. Onder op de zool hebben we de kleur van gloeiende kooltjes terug laten komen.

We hebben in de schoen ook een paar rechtstreekse verwijzingen naar Big Green Egg verwerkt. Wat natuurlijk zéker niet mocht ontbreken waren de typische deukjes in de groene keramische buitenkant. We hebben deze look verwerkt in het rubber van de stabilizer achter bij de hiel.” En dit is het resultaat:

te gek toch ? En wat nog té gekker is: als je deze sneaker bij ons in de winkel komt bestellen, dan maak je ook nog ’s kans op een EXTRA prijs: een classy but vetcoole lederen BBQ-schort!

Dus… check vliegensvlug onze collectie Floris van Bommel-collectie. Shop jouw favoriet paar en maak kans op de Big Green Egg. Of, contacteer ons om zo’n uniek paar Floris van Bommel x Big Green Egg te bestellen en maak een extra winstkans op de lederen BBQ-schort. start de zoektocht naar jouw favoriete paar Floris van Bommel en … WIN (*)!

UPDATE 18/05/2021

Wegens het enorme succes kan de schoenenfabriek van Floris van Bommel niet meer volgen! De damessneaker al volledig uitverkocht, deze kan helaas niet meer besteld worden. Maar ook goed nieuws: van de herensneaker is een nieuwe “batch” in de maak. Dus reserveer nu snel je paar! Kom langs om een maat te passen of contacteer ons via mail: shop@moernaut.be of tel: 052 21 25 89.

  (*) actievoorwaarden: vanaf 8/5/2021 t.e.m. 23/6/2021 ontvangt u: 1. bij elke aankoop van een paar schoenen van Floris van Bommel in de winkel te Dendermonde én online, een deelnameformulier. Niet geldig op artikelen in afprijzing. 2. bij aankoop van een paar collab-sneakers Floris van Bommel X Big Green Egg in onze zaak te Dendermonde, ontvangt u een extra deelnameformulier om ook kans te maken op de lederen BBQ-schort. De winnaars worden getrokken en bekendgemaakt op 24/6/2021.

 

hadden we je niet gezegd dat dit dé collab-sneaker van de zomer 2021 wordt ? 😉

#Florisvanbommel #BigGreenEgg #sneakercollab

 
 
No Comments Yet

Comments are closed