Harig leer en een rubberen brilletje voor Marcel Vanthilt.

Floris van Bommel lanceert een sneaker met achterop de hiel het portret van fervent ‘Floris van Bommel drager’ Marcel Vanthilt. De sneaker is vanaf nu in gelimiteerde oplage te koop bij Moernaut. De opbrengst gaat naar ‘Kom op tegen Kanker’.

Floris: “Ik liep al een tijdje rond met het idee om Marcel te verrassen. Toen we bij een leverancier vellen leer zagen liggen met lang grijs stekelhaar viel het kwartje. Met het harige leer en een rubberen brilletje hebben we achter op een sneaker het portret van Marcel gecreëerd. Marcel zag er de humor wel van in. Hij stelde zelfs voor om de schoen in gelimiteerde oplage te koop aan te bieden om zo ‘Kom op tegen kanker’ te ondersteunen.”

 

Naast Marcel’s gezicht haalde Floris ook inspiratie uit het artwork van Marcel Vanthilt’s meest recente album ‘CASHCASH’. Het groen zwarte artwork komt terug in alle onderdelen van de schoen. Floris: “En om helemaal duidelijk te maken dat deze schoen echt speciaal voor Marcel is gemaakt hebben we ook een grote zwierige M in de zijkant van het model verwerkt”.

Op de vraag waarom Marcel zich laat portretteren door een schoenmaker antwoord hij: “Het is de bliksem die binnenslaat, het is ’n storm die over zeeën jaagt, het buskruit dat in mij zit, het vuurwerk dat mij overhit. Marcel: “Dit is een passage uit het nummer ‘Baslijnbrein’ van mijn laatste album ‘CA$HCA$H’. De schoencreaties van Floris Van Bommel zie ik precies zo: onverwacht, spits, scherp, opwindend!”

Go (with) Marcel!

$HOP DEZE $UPER$NEAKER HIER!

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>