blog: kidsvoetdag zaterdag 06.03.2021

enkel via online afspraak

Ken je de Moernaut Kidsvoetdagen ? Zeker een aanrader als je graag eens wil horen van een erkend podoloog of je kind gezonde voetjes heeft.

Ook in deze ietwat bizarre periode, doen we er alles aan om de voetjes van onze liefste kapoenen àlle aandacht te schenken. Daarom gaan we ook dit voorjaar een Kidsvoetdag organiseren, op zaterdag 6 maart 2021 Opgelet: aangezien we deze dag 100% coronaproof willen organiseren, zullen we nu énkel via online afspraak werken.

boek HIER uw afspraak

Wat mag je verwachten van onze Kidsvoetdagen ?

tweemaal per jaar laten wij de voetjes van onze jongste klantjes controleren op stand en type (platvoet, holvoet, knikvoet). Er wordt wetenschappelijk ondersteund advies om zo tot een juiste schoenkeuze te komen.  Dit kan latere voet- , knie-, rug- en nekklachten vermijden.  Ons verkoopteam controleert bovendien of de lengte, de breedte en de groeimaat nog in orde is. Moernaut biedt u deze service volledig gratis en vrijblijvend! De geadviseerde minimum-leeftijd is 3 jaar, maximum 14 jaar.

Wenst u op de hoogte te blijven van de data van de kidsvoetdagen, schrijf je dan in op onze newsletter!

En wist je trouwens dat we ook voetdagen voor volwassenen organiseren ? Schrijf u in op onze newsletter om op de hoogte te blijven van de volgende editie.  Een verslag van de vorige Voetdag voor Volwassenen, vind je hier