kidsvoetdag zaterdag 26 sept.

opgelet: er zijn geen afspraken met het podologenteam meer mogelijk

 

Ken je de Moernaut Kidsvoetdagen ? Zeker een aanrader als je graag eens wil horen van een erkend podoloog of je kind gezonde voetjes heeft.

Ook in dit wat aparte jaar, doen we er alles aan om de voetjes van onze liefste kapoenen àlle aandacht te schenken. Daarom gaan we ook dit najaar een Kidsvoetdag organiseren, op zaterdag 26 september 2020 Opgelet: aangezien we deze dag 100% COVID-19-proof willen organiseren, zullen we nu énkel via online afspraak werken.

UPDATE 18 sept.: helaas zijn alle afspraken bij het podologenteam volgeboekt, dus zijn er geen consultaties meer mogelijk op de kidsvoetdag van 26 sept.

Wat mag je verwachten van onze Kidsvoetdagen ?

tweemaal per jaar laten wij de voetjes van onze jongste klantjes controleren op stand en type (platvoet, holvoet, knikvoet). Er wordt wetenschappelijk ondersteund advies om zo tot een juiste schoenkeuze te komen.  Dit kan latere voet- , knie-, rug- en nekklachten vermijden.  Ons verkoopteam controleert bovendien of de lengte, de breedte en de groeimaat nog in orde is. Moernaut biedt u deze service volledig gratis en vrijblijvend! De geadviseerde minimum-leeftijd is 3 jaar, maximum 14 jaar.

Wenst u op de hoogte te blijven van de data van de kidsvoetdagen, schrijf je dan in op onze newsletter!

En wist je trouwens dat we ook voetdagen voor volwassenen organiseren ? Schrijf u in op onze newsletter om op de hoogte te blijven van de volgende editie.  Een verslag van de vorige Voetdag voor Volwassenen, vind je hier