16/03: gratis controle kindervoetjes

Op onze halfjaarlijkse Kidsvoetdagen zetten wij graag onze jongste klantjes in de spotlight! De volgende Kidsvoetdag gaat door op zaterdag 16 maart van 10u tot 17u30

Wil je eens graag weten of jouw kind gezonde voetjes heeft ?

Wij bieden gratis professioneel advies van een podoloog over de voetjes van je kids (min. 3, max. 14 jaar oud).  Het team van Sportpodo D’Haese controleert het stappatroon, de voetstand en het voettype (platvoet, holvoet, knikvoet) en bieden advies voor de juiste schoenkeuze. Dit is van belang om op latere leeftijd geen fysieke problemen – zoals rug- of nekklachten – te krijgen. 

Bent u al eens langsgeweest ? Dan kan het zeker geen kwaad om de voetjes nogmaals te laten controleren. Een goede opvolging is op z’n minst even belangrijk als de eerste controle!

Om alles vlotjes te laten verlopen werkt het podologenteam bij voorkeur op afspraak.

Boek hier uw afspraak en kom op dat tijdstip naar de winkel!

Maar uiteraard kan je ook vrij langskomen en zodra er een plaatsje vrij is, nemen de podologen jullie er graag tussen!

Bij aankoop van kinderschoenen scoor je 10% korting (*)

(*) enkel geldig op zaterdag 16 maart, actie niet geldig online. Niet cumuleerbaar met andere kortingen)

Alle bezoekertjes krijgen een lekker wafeltje-op-een-stokje én bij aankoop van een paar nieuwe stappers een leuke verrassing 😉

Met ons ruim assortiment aan schattige, hippe, stoere én kwalitatieve kinderschoenen van topmerken, gespecialiseerd advies van onze ervaren verkoopsteam… én een keigezellige kindercorner, hebben wij alles in huis voor blije kindervoetjes en een leuke shopping ervaring.  Neem al eens een kijkje in de nieuwe collecties jongens-en meisjesschoenen!

jongenscollectie

meisjescollectie

 


Wenst u op de hoogte te blijven van de data van de kidsvoetdagen, schrijf je dan in op onze newsletter!