Event: kidsvoetdag zaterdag 4 maart

Op onze halfjaarlijkse Kidsvoetdagen zetten wij graag onze jongste klantjes in de spotlight! De volgende Kidsvoetdag gaat door op zaterdag 4 maart van 10u tot 17u30

Wil je eens graag weten of jouw kind gezonde voetjes heeft ?

Wij bieden gratis professioneel advies van een podoloog over de voetjes van je kids (min. 3, max. 14 jaar oud). Onze buren van Sportpodo D’Haese controleren de voetstand en het voettype (platvoet, holvoet, knikvoet) en bieden advies voor de juiste schoenkeuze.

Om alles vlot te laten verlopen raden we je aan een afspraak te maken bij het podologenteam. 

BOEK HIER JOUW AFSPRAAK BIJ DE PODOLOOG

Maar jullie zijn zeker ook welkom zonder afspraak 😉

Voor alle bezoekertjes voorzien we kindergrime en tattoos én iedereen krijgt bij aankoop van een paar nieuwe stappers een leuke/lekkere verrassing.

Met ons ruim assortiment aan schattige, hippe, stoere én kwalitatieve kinderschoenen van topmerken, gespecialiseerd advies van onze ervaren verkoopsteam… én een keigezellige kindercorner, hebben wij alles in huis voor blije kindervoetjes en een leuke shopping ervaring.  Neem al eens een kijkje in de nieuwe collecties jongens-en meisjesschoenen!

jongenscollectie

meisjescollectie

bij aankoop van kinderschoenen vanaf zaterdag 4 maart tot en met zondag 12 maart. Niet cumuleerbaar met andere kortingen. Enkel in de winkel te Dendermonde, niet in de webshop.


Wenst u op de hoogte te blijven van de data van de kidsvoetdagen, schrijf je dan in op onze newsletter!