label love: Thiron

Het Belgische designerlabel Thiron is bij ons al vanaf sinds zijn collectie AW15-16 gegroeid tot een vaste waarde in onze collectie. Met een zwak voor mode trok Guy Thiron in 2014 geleden zijn stoute schoenen aan en besloot om een tijdloos uitgepuurd schoenenlabel voor vrouwen in de meest hoogwaardige materialen te ontwerpen. Afwerking en ambacht domineren de collectie en wordt geïntegreerd in atypische combinaties van kleuren en materialen.

foto: art. Idun

 

Thiron is een minimalistische collectie en staat voor tijdloze modellen met een verfijndeknipoog, in de mooiste materialen, stuk voor stuk afgewerkt in gereputeerde ateliers.

 

 

 

 

 


links: art. Valencia – rechts: art. Isabel

 

Na eerst zijn Antwerpse schoenenwinkel Thiron op de kaart te zetten, volgde Guy Thiron – industrieel ontwerper – zijn droom: een eigen schoenencollectie.  Via een schoenmakersopleiding leerde hij de finesses van de schoenenambacht en in de winter van 2014 was het zover, de eerste collectie van Thiron. Guy ontfermt zich al sinds het begin over het volledige ontwerp- en productieproces van a tot z.

 

links: art. Romina – rechts: art. Lotus


designer Guy Thiron

art. Ina

Shop de collectie van Thiron hier.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>