Love is in the air

Ah, romantiek. Van niets gaat je hart harder bonzen dan van kaarslicht, bloemen en het geluid van zoete woordjes. We houden zó van de liefde, dat we een hele dag wijden aan het vieren van de liefde in onze levens: de geweldige Valentijnsdag.

Wenskaartjes Papette €5,95

Wat voor de één een hoogdag is van de ochtend- tot de avondstond, bezorgt een ander dan weer heel wat stress!  Want ja, welk cadeautje koop je dit jaar voor jouw grote liefde? En help, wat trek je aan om er op je allerbest uit te zien tijdens jullie romantische tête-à-tête? Sit down & relax. Wij helpen je graag aan wat leuk ideeën.

4 DE LIEFDE MET …. 4 LEUKE CADEAUTJES VOOR HEM!

 

cadeautip #1 ● bescherm zijn dierbaarste bezit

Gemini Iphone cover €35

Deze Iphone Cover Normal van Gemini vindt jouw liefste vast geweldig! De covers  hebben een laagje natuurlijke steen, wat elke cover uniek maakt. Een aardse uitstraling en een uitstekende bescherming voor zijn op één na dierbaarste bezit (want de eerste dat ben jij natuurlijk!).

 

cadeautip #2 ● make him walk better & faster in style

Saucony Jazz Vintage sneaker €95

Saucony (sock-hu-knee) is leider op het gebied van performance hardloopschoenen, maar gaat ook helemaal mee in de trend van de ready-to-wear fashion sneaker met deze funky Jazz Vintage sneakers. Verras hem met zijn favoriete kleurencombinatie! En ja, natuurlijk mag hij deze aan tijdens jullie romantische dinertje à deux.

 

 cadeautip #3 ● Do you want to marry me?

Gemini armbandjes €30 – €40

De stoere armbandjes van Gemini blijven hogen scoren op de wishlist van menig mannenpols. Schuif hem een armbandje over de pols, en wie weet … misschien schuift hij jou wel een ring om de vinger ;-)! Beschikbaar in verschillende kleuren en modellen.

 

 cadeautip #4 ● Hat vs head? The heart wins!

Stetson pet €49

Vandaag zijn petten alomtegenwoordig in het straatbeeld. En dat vinden wij fijn. Misschien is jouw sweet heart al helemaal overstag gegaan voor de hippe ‘opa-pet’ en zoniet, verover zijn hart met deze casual jeans-pet van Stetson! Ontdek de overige modellen hier.

 

4 DE LIEFDE MET …. 4 LEUKE CADEAUTJES VOOR HAAR!

cadeautip #1 ● verras haar met orange (juice🍊😆)

Lederen handtas Beck Söndergaard €149

BAM! Als dat geen binnenkomer is!? Met een vers geperste ‘orange juice’ laat je haar dag al goed starten, maar met deze oranje cross-over tas van Beck Söndergaard zul je pas echt scoren! Om het helemaal af te maken steek je er als extra verrassing en paar hippe bijpassende sokken of sjaaltje van Beck Söndergaard in. Wake-up sunshine!

 

cadeautip #2 ● let her shine like a diamond

Oorhangertjes Mme Bovary €40

Wist je dat ‘diamond’ in het engels ‘ruit’ wil zeggen? De rode draad doorheen deze prachtige collectie van Mme Bovary zijn de fijne handgemaakte emaille ‘diamonds’ in verschillende tinten.  Afgewerkt met bronzen blaadjes voor een mooi speels effect. En in een superoriginele verpakking. She will love it …. and you ;-)!
De overige kleuren en modellen vind je hier!

 

cadeautip #3 ● do you dare?

Leopard pumps Morobé €299

Ga er eens helemaal voor dit jaar en maak van jouw liefste een (weliswaar stijlvolle) ‘vamp’ met deze funky leopard pumps van Morobé. Stel je de schittering in haar ogen voor wanneer ze dit goddelijk paartje uit een mooi verpakte doos haalt! 😻😻

 

cadeautip #4 ● Wouf!

Accessoire artikelen Wouf! €9 – €49

Wouf! En dan bedoelen we niet dat je met een gepimpte chihuaha moet komen aandraven. In ruil voor een toiletzak, clutch, laptopcover of notitieboek in de opvallende prints van het Spaanse Wouf schenkt ze jou vast en zeker haar liefste glimlach!

of… 4 DE LIEFDE MET … 1 CADEAUTJE VOOR JULLIE ♥

Moments of Love – Massagekaars+olie in één €27 – Na het aansteken van deze bijzondere kaars verandert het kaarsvet in massageolie, perfect voor een romantische avond samen 😉

Ga je liever zelf op zoek naar het ideale geschenk? Duik dan in onze online shop boordevol leuke cadeau-artikelen en trendy schoenen voor dames en heren. Of schenk een cadeaubon in een mooie cadeauverpakking. (Her)verover haar of zijn ❤️ met jouw heel persoonlijke valentijnsvondst! Maar bovenal …. 4 de liefde!

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>