blog: Madam Stoltz brengt de zomer in huis!

Madam Stoltz, made by hand… chosen by heart

Madam Stoltz is een Deens merk, gespecialiseerd in interieurdecoratie, van textiel tot industriële meubels en lampen, van praktische accessoires tot gezellige need-to-haves. Het grootste deel van de collectie wordt in Pernille’s geliefde India geproduceerd. In India worden de items met de hand gemaakt

 

De inspiratie voor de naam MADAM STOLTZ komt uit India, zoals zoveel andere in het leven van Pernille Stoltz, de oprichtster en ontwerpster van de collectie. “De indianen zijn erg beleefd en spreekt me altijd aan met “mevrouw “. In 1995, toen ik mijn eerste winkel in Kopenhagen moest noemen, was Madam Stoltz de eerste naam in mijn gedachten en sindsdien houd ik me aan de naam”.

 

Pernille Stoltz heeft een zeer nauwe en langdurige samenwerking met de Indiase leveranciers die haar ontwerpen produceren. De reizen naar India vult haar met input en indrukken. Indrukken die opnieuw worden omgezet in ideeën en ontwikkelingen na terugkeer naar het Deense eiland Bornholm in Denemarken, haar geboorteplaats. Hier runt ze ook haar bedrijf, samen met haar echtgenoot en 25 enthousiaste medewerkers.

shop hier onze collectie deco en accessoires van Madam Stoltz

Madam Stoltz, dat is ook fair trade…

Al jarenlang steunt Madam Stoltz een prachtig project in India: Nai Disha. Tijdens het 20-jarig jubileum van Madam Stoltz is een prachtig filmpje van Nai Disha gemaakt.

Kijkje achter de schermen bij Madam Stoltz? zie hoe Pernille Stoltz denkt, werkt en leeft. Dit filmpje over Madam Stoltz laat zien hoe zij omgaat met haar producenten in india, maar biedt ook een blik in de keuken van het hoofdkantoor in NEXØ – Bornholm.

 

Madam Stoltz… a summer state of mind.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>