Meet our staff: Cindy

Nog enkele dagen solden en dan maken we plaats voor de nieuwe lente/zomercollectie! Een perfect moment om vandaag onze nieuwste collega, Cindy, in de spotlight te zetten. Deze vrolijke jongedame is een energieke versterking van ons verkoopteam in de kinderafdeling.

Waarom wou je graag bij Moernaut werken?

Mijn schoenen komen van kinds af aan al van hier en door de jaren heen ben ik hier altijd met plezier klant geweest. Je wordt hier iedere keer weer supervriendelijk ontvangen en ik kon hier steeds mijn favoriete merken terugvinden.

Wat vind je nu het leukste aan werken bij Moernaut?

Ik vind het momenteel echt super om de nieuwe collectie te zien binnenkomen, zo ontdek je al snel de nieuwste trends. Ook vind ik het steeds een uitdaging om voor elke klant de perfecte schoen te vinden, dit zorgt elke dag voor veel variatie. Maar het grote pluspunt aan deze job is de familiale sfeer binnen Moernaut! Vanaf dag 1 werd ik warm ontvangen door de familie en alle collega’s, waardoor ik me direct goed voelde binnen dit toffe team.

Waarom werk je zo graag met kinderen?

Ik heb verzorging gestudeerd en ben afgestudeerd als verantwoordelijke voor een kinderopvang, dus ik ben gek van kindjes en ga er graag (en ik denk wel goed 🙂 ) mee om. Ik wil later heel graag zelf kinderen, daarom is het uiteraard leuk om nu al elke dag omringd te worden door die kapoentjes.

IMG_1774

Welke zomertrends bij de kinderschoenen vind je zelf het leukst?

Momenteel is het de periode voor de communieschoenen en dat heeft toch iets speciaal. Het is voor de kinderen én voor de ouders een hele belangrijke dag.  Om dan samen met hen op zoek te gaan naar de schoen die hun outfit afmaakt, geeft me een zalig gevoel. Deze zomer brengt een mooi zacht kleurenpalet en veel glittertjes voor de meisjes. Opvallend is ook dat er steeds meer loafers en veterschoentjes in de collecties zitten, iets wat duidelijk een nieuwe trend is. Persoonlijk vind ik de schoentjes van Clarys & Manuela De Juan altijd heel erg fijn en lief voor de meisjes.

De jongens hebben uiteraard geen glitters, maar een ruime keuze uit blauwe en naturelle tinten. De meeste jongens hebben het graag wat stoerder en kiezen meestal voor een sneaker onder hun outfit. Ook zitten er tegenwoordig veel slip-ons in de collecties, wat erg goed in de smaakt valt. Ik vind zowel de sneakers van Terre Bleue & Jarrett als de geklede schoentjes van Eli en Gallucci echt top!

Daarnaast is een witte sneaker voor zowel jongens als meisjes niet meer weg te denken.

Welke schoenen draag je zelf graag?

De nieuwe collectie is deze dagen volop aan het binnenkomen en er zijn al heel veel toffe loafers geleverd! Die draag ik zelf heel erg graag.  Ze zitten supercomfortabel én  zijn ideaal om te dragen in de lente. Dit paar van AGL kan ik makkelijk combineren en heeft een bijzondere afwerking!

IMG_1778

Shop de favorieten van Cindy:

cindy favorieten

 1. Zinda // 2. Frida // 3. Natan // 4. Sam Edelman // 5. Kennel & Schmenger // 6. AGL
1 Comment
 1. Dat Cindy een toffe “madam” is, dat weten wij al lang 😉
  Altijd heel gemotiveerd, in voor een grapje, harde werker, heel collegiaal,kortom, de perfecte werknemer.
  Haar hart ligt nu compleet bij Moernaut schoenen, zij is een levende reclame voor de winkel. Het is zoals ze zeggen: “waar het hart van vol is, loopt de mond van over”
  We wensen haar nog vele toffe jaren toe bij Moernaut en hopen haar daar regelmatig nog eens tegen te komen 😉
  Veel succes nog,
  Lieve

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>