Meet our staff: Nicole

Sinds een vijftal jaar staat Nicole met de glimlach paraat om ons kassateam te versterken op zaterdag en daarom plaatsen we haar vandaag in de spotlight!

Waarom wou je graag bij Moernaut werken?

In de week werk ik op de administratie bij het stadsbestuur en daar werk ik vooral met cijfers. Maar omdat ik in die job wat menselijk contact miste, leek het mij leuk om in het weekend iets totaal anders te doen.   Als vaste klant bij Moernaut, kende ik de toffe sfeer in de zaak al een beetje en dus trok ik mijn “stoute schoenen” aan en stelde me kandidaat als weekend-kassierster.  Daarnaast vind ik schoenen uiteraard een leuk artikel, dus aan de kassa zie ik sowieso al dat moois passeren.

DSCN2136

Wat spreekt je zo aan in je job bij Moernaut?

Ik haal enorm veel voldoening uit het feit dat ik hier zoveel positieve contacten heb met de klanten. Mensen bijstaan met advies, ervoor zorgen dat ze vertrekken met een goed gevoel en de toffe reacties van klanten zorgen ervoor dat ik steeds een goed gevoel overhoud na een dagje werken bij Moernaut. Daarnaast is er ook veel variatie binnen mijn job en elke week ontdek ik weer nieuwe schoenen en handtassen. Ook de intense collegialiteit die hier heerst zorgt ervoor dat ik elke zaterdag opnieuw met plezier kom werken.

DSCN2137

Wat zijn jouw favoriete schoenen?

Momenteel zijn dit mijn sandalen van Lola Cruz! Ze zijn stijlvol en sober maar door de houten hak met gouden touch hebben ze toch iets speciaal. Ze zijn zowel comfortabel om te dragen op de werkvloer, als gekleed voor bv. een feestje. Ik kijk al uit naar de zomer zodat ik deze wat vaker kan aantrekken.

Wat vond je het leukste moment tot nu toe bij Moernaut?

Goh er waren tot nu toe al heel veel leuke momenten! Als ik er dan toch 1 moet kiezen zou dat de team-building zijn. Het was een boeiende dag vol toffe activiteiten en een lekker etentje om af te sluiten. Sowieso vind ik de Moernautfeestjes altijd plezant, het is steeds lachen geblazen… en er zijn al wat feestjes geweest hoor, haha 🙂 !

DSCN2139

Shop de favorieten van Nicole:
nicole favorieten

  1. Roberto Del Carlo // 2. Pedro Miralles // 3. Palomitas // 4. Louisa // 5. Thiron

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>