Meet our staff (the party edition): Ann

Wij brengen je de hele maand december in feeststemming met ons Mgazine. Elke week plaatsen we collega’s van het Moernaut-team in de spotlight die hun party-essentials en cadeautips met jullie zullen delen. Vandaag is het de beurt aan Ann. Al 10 jaar lang is ze het zonnetje van onze kidsafdeling. Duizenden kindervoetjes heeft ze al voorzien van keileuke kinderschoentjes. Licht uit, spot aan! Hier is Ann.

Met welke schoenen ga je dit jaar feesten?

Dit jaar kies ik voor deze enkellaarsjes van Guglielmo Rotta. Ik ben niet zo groot en dit model verlengt mijn benen, dus dat is mooi meegenomen. Daarnaast zijn het ook hele fijne, vrouwelijke schoenen.

IMG_1395

Wat staat er op jouw verlanglijstje dit jaar?

Ik zou heel erg graag een tas van Alex Schrijvers krijgen. Hij is echt 1 van mijn lievelingsontwerpers en elk seizoen kijk ik weer uit naar zijn nieuwste creaties. Momenteel ben ik vooral verliefd op deze tas (zie foto) omdat het echt een unieke en tijdloze karaktertas is.

IMG_1398

Wat zou je aan jouw partner willen geven?

Mijn partner en ik maken graag lange wandelingen met de hond in de winter. Daarom zou ik hem dit jaar een warme muts van Stetson en een sjaal willen cadeau doen.

Wat zijn jouw plannen met de feestdagen?

Kerst vieren we thuis voor het haardvuur met lekkere hapjes. Op oudejaarsavond doen we traditioneel een gourmet-avond samen met de hele familie en op nieuwjaarsdag gaan we samen met het gezin nog eens lekker gaan eten.

IMG_1397

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2016?

Mijn doel is om in 2016 zoveel mogelijk mensen rondom mij een goed gevoel te bezorgen.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>