Meet our staff (the party edition): Els

Wij brengen je de hele maand december in feeststemming met ons Mgazine. Elke week vragen we collega’s van het Moernaut-team om hun party-essentials en cadeautips met jullie te delen. Vandaag is het de beurt aan Els, onze vaste waarde aan de kassa.

IMG_1491

Met welke schoenen ga je dit jaar feesten?

Ik draag heel erg graag hoge hakken en dit paar van Lola Cruz past gewoon perfect bij mij. Ik hou van het strakke silhouette van dit model en het feit dat hij erg mooi aansluit rond mijn enkels. De hakken zijn hoog maar vrij comfortabel en zorgen voor een instant elegante look. Daarnaast zijn ze extra feestelijk door de glitters die erin verwerkt zijn.

Wat staat er op jouw verlanglijstje dit jaar?

Ik vind de collecties van Lola Cruz altijd enorm mooi. Daarom staat er dit jaar nog een extra paar van hen op mijn verlanglijstje. Het is alweer een strak model maar door de opvallende (en toch makkelijk combineerbare) kleuren is het een echte eye-catcher.

IMG_1507Wat zou je aan jouw partner willen geven?

Mijn partner kiest zelf altijd voor sportieve schoenen. Omdat ik hem toch graag eens iets gekleder zou zien ga ik hem dit jaar een paar mooie Van Bommel’s cadeau doen.

IMG_1503Wat zijn jouw plannen met de feestdagen?

Kerst vieren we lekker gezellig thuis met ons tweetjes en op nieuwjaar gaan we met enkele vrienden lekker eten en genieten van een glaasje bubbels. Om middernacht gaan we met zijn allen naar het vuurwerk kijken.

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2016?

2015 was een schitterend maar vooral liefdevol jaar. Ik hoop dat 2016 minstens even mooi mag worden!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>