Meet our staff (the party edition): Elsy & Evert

Wij brengen je de hele maand december in feeststemming met ons Mgazine. Elke week vragen we collega’s van het Moernaut-team om hun party-essentials en cadeautips met jullie te delen. Omdat een boeiend modejaar op zijn laatste beentjes loopt, zetten we graag het duo Evert & Elsy in the party-spots.  Evert, oudste zoon van Jessie Moernaut, dus “3e generation shoeseller”, en zijn echtgenote Elsy hebben in 2015 alweer een wondermooie collectie in de winkel gebracht.  Straks gaan ze met volle energie en goesting weer op “jacht” naar de mooiste schoenen en accessoires op de internationale beurzen, om jullie – onze trouwe klanten en fans – schoenmode te brengen die nét dat tikkeltje anders mag zijn.

IMG_1445

Met welke schoenen gaan jullie dit jaar feesten?

Evert: Ik kies dit jaar voor een eerder casual-chique look, daarom kies ik voor deze sneakers van Dries Van Noten. Door de pure, cleane belijning passen ze perfect bij deze geklede sweatpants.

Elsy: Ik wou de feesten van dit jaar eens niet op hoge hakken doorbrengen. Daarom heb ik gekozen voor deze witte sneakers van Nubikk. Door de slanke vormgeving tonen ze erg elegant en met de velcro’s passen ze meteen bij de nieuwste trends van 2016.

Wat staat er op jullie verlanglijstje dit jaar?

Elsy: Ik vind accessoires met humor steeds erg leuk. Dit petje van Karl Lagerfeld vind ik dan ook een musthave voor alle cat-loving ladies in mijn vriendengroep.

Evert: Op mijn verlanglijstje staat er al zeker een iPhone cover van Wood’d. Met deze covers geef je jouw iPhone meteen een andere uitstraling en daarnaast zijn ze ook nog eens ijzersterk door het stalen frame.

IMG_1468kopie

Wat zouden jullie aan elkaar willen geven?

Evert: Probeer het allemaal stil te houden 🙂 Maar ik denk dat ik haar wel blij zou kunnen maken met een paar leuke espadrilles van Palomitas. Dit nieuw merk biedt zomerse schoentjes aan met een toch strakke, gestileerde look.

Elsy: Omdat we veel op de baan zijn om collecties aan te kopen en vaak met onze smartphone in  de weer zijn denk ik dat een powerbank van Wood’d wel van pas zou komen. Het lijkt me trouwens een mooie aanvulling bij de houten iPhone cover. Ook zou ik hem plezier kunnen doen met een mooie tas van Alex Schrijvers, die hij als trendy werktas kan gebruiken.

Wat zijn jullie plannen met de feestdagen?

Kerst vieren we net zoals elk jaar samen met de hele familie. Broer Rikkert is die avond ook jarig, dus dat is elk jaar dubbel zoveel feest. Op oudejaarsavond gaan we samen met onze vrienden een feestje bouwen op een leuke locatie.

IMG_1456

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2016?

Elsy: Ik wil het komende jaar nog meer op zoek gaan naar vernieuwende, trendy items & gadgets zodat we steeds kunnen blijven streven naar het verbeteren van onze winkel.

Evert: Ik hoop dat we 2016 samen met onze familie & vrienden in goede gezondheid en vol vriendschap kunnen beleven.

1 Comment
  1. Evert & Elsy , Rikkert
    Dat al jullie wensen voor 2016 in vervulling mogen gaan.
    Jullie hebben in de laatste jaren van de winkel een zeer trendy en steeds vernieuwend zaak van gemaakt !
    Dikke proficiat ! !

    Lut

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>