Meet our staff (the party edition): Jolien & Natascha

Ziezo, nog enkele uurtjes en een boeiend modejaar zit erop! Hoe kunnen we 2015 beter afsluiten dan op 2016 te klinken met onze 2 jongedames die instaan voor de opvolging, het mooi inpakken en stipt verzenden van onze webshoppakjes ?

Jolien (blondine 🙂 ) en Natascha (brunette 🙂 ) zorgen ook voor het telefonisch onthaal. Jolien volgt daarnaast ook de dagelijkse administratie op, Natascha is dan weer de creatieveling die jullie dagelijks op de hoogte houdt met fashiontips en  Moernaut-nieuwtjes via facebook, instagram én uiteraard onze blog Mgazine.

Wat hun party-essentials en (last minute) cadeautips zijn, lees je hier!

IMG_1549

Met welke schoenen gaan jullie straks feesten?

Jolien: Voor speciale gelegenheden draag ik graag eens iets opvallender zoals deze zilveren enkellaarsjes van Shabbies.

Natascha: Dat zullen zonder twijfel mijn enkellaarsjes van Thiron zijn. Ze zijn perfect van hakhoogte, hoog genoeg om elegant te zijn en toch comfortabel genoeg om de hele avond en nacht op te feesten 🙂 .

Wat staat er op jullie verlanglijstje dit jaar?

Jolien: Een paar toffe sneakers voor komende zomer zou handig zijn. Ik vind deze sneakers van Guess heel leuk en voor in de zomer mag het al eens wat meer bling bling zijn.

Natascha: Ik heb een enorm zwak voor leuke sneakers! Deze sneakers van Nubikk vind ik echt heel erg tof! Een witte sneaker kan je eindeloos combineren en het subtiele dierenprintje geeft er nog eens een extra touch aan.

duo

Wat zou je aan jouw partner willen geven?

Jolien: Ik zou hem zeker en vast plezier kunnen doen met de stoere werkschoenen van CAT of een paar gemakkelijke sneakers van Nike als vrijetijdsschoenen.

Natascha: Ik heb geen partner maar moest ik er wel een hebben zouden dat sowieso een paar sneakers zijn van Filling Pieces, vanwege de prachtige vormgeving en de speciale materialen. Ik vind het erg belangrijk dat een man leuke schoenen draagt en het is iets waar ik altijd op let tijdens een eerste date 😉 … Een gewaarschuwd (vrijgezel) man is er twee waard! 😉

Wat zijn jullie plannen met de feestdagen?

Jolien: Op oudejaarsavond gaan we heerlijk vegetarisch eten bij mijn schoonbroer en zus. We houden het wel vrij rustig aangezien we op 1 januari veel familie moeten gaan bezoeken

Natascha: Op oudejaarsavond wordt er eerst lekker gegeten en gedronken samen met de hele familie. Na het aftellen vertrek ik richting vriendinnen om samen nog een stapje in de wereld te gaan zetten.

IMG_1567

Jolien: Schoenen: Shabbies // Handtas: Patrizia Pepe
Natascha: Schoenen: Thiron // Handtas: Clio Goldbrenner

Wat zijn jullie goede voornemens voor 2016?

Jolien: Mijn goed voornemen is om nog meer van de kleine dingen te kunnen genieten en om onze verbouwingen aan ons huis te kunnen afronden in 2016.

Natascha: Ik wens mezelf en iedereen rond mij een gezond en gelukkig 2016. Ook hoop ik in 2016 leuke reisjes te kunnen plannen en vele, nieuwe uitdagingen aan te gaan.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>