Meet our staff (the party edition): Julie

We tellen af naar het nieuwe jaar met de Party-Edition van Mgazine. Elke week vragen we collega’s om hun party-essentials en cadeautips met jullie te delen. Vandaag is het de beurt aan Julie.  Elke zaterdag is ze trouw op post om met vol enthousiasme het Moernaut-team te versterken.

IMG_1421

Met welke schoenen ga je dit jaar feesten?

Dit jaar ga ik voor een keertje niet uit en ga ik gezellig tafelen bij vriendinnen. Ik kies daarom voor deze roze enkellaarsjes van Ellen Verbeek. Ik ben helemaal gek van dit unieke kleurtje en met de feestdagen mag het al wel eens blinken.

Wat staat er op jouw verlanglijstje dit jaar?

Pfoe! Wat staat er níet op mijn verlanglijstje (lacht)? Ik vind hier zoveel mooi! Maar als ik écht moet kiezen: doe mij maar deze sneakers van Minna Parikka. Voor mij mag het wel al eens iets specialer zijn en komaan konijnenoortjes én een schattig pluimstaartje? Ideaal om elke outfit op te leuken! Met deze schoentjes hop ik zo het nieuwe jaar in!

IMG_1430

Wat zou je aan jouw partner willen geven?

Ik heb momenteel geen partner dus betekent dat dan een extra cadeautje voor mezelf? Ik woon als jonge twintiger nog bij mijn mama, die net zoals mij, helemaal verzot is op kousen met een leuk motiefje. Een nieuw paar Happy Socks of kousen van Paul Smith zorgen gegarandeerd voor een glimlach op haar gezicht 😉 .

Wat zijn jouw plannen met de feestdagen?

Wij hebben thuis een traiteur zaak dus de feestdagen staan gelijk aan een héél drukke periode, maar ook aan héél lekker eten! Met kerst ga ik voor een lekker konijntje op mijn bord in plaats van aan mijn voetjes, haha! Oud en nieuw wordt gevierd onder de vriendinnen. We zijn er nog niet aan uit wat we gaan bestellen maar gezellig wordt het vast en zeker!

IMG_1427

Schoenen: Ellen Verbeek // Tasje: Abro

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2016?

Dit nieuwe jaar plan ik om meer tijd te maken voor mezelf en de mensen die ik graag zie. Ik heb altijd mijn studies gecombineerd met werken en nu ik eindelijk ben uitgestudeerd wil ik wat meer tijd maken om te genieten van het leven en familie, vrienden, collega’s, … eens extra goed te laten weten hoe graag ik hen zie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>