Meet our staff (the party edition): Martine

We tellen af naar het nieuwe jaar met de Party-Edition van Mgazine. Elke week vragen we collega’s om hun party-essentials en cadeautips met jullie te delen. Vandaag is het de beurt aan Martine. Dit jaar vierden we Martine’s 20 jaar bij Moernaut, dus zij is zowat de beste gids doorheen onze wondere schoenenwereld…

IMG_1523

Met welke schoenen ga je dit jaar feesten?

Tijdens de feestdagen draag ik het liefst van alles torenhoge pumps. Hierdoor komen mijn benen het best tot zijn recht en ze zorgen ervoor dat je outfit instant sexy wordt. Deze pumps van Guess zijn ook nog eens extra speciaal doordat ze afgewerkt zijn met een laagje doorschijnende mesh.

Wat staat er op jouw verlanglijstje dit jaar?

De nieuwe collectie van Clio Goldbrenner ziet er alweer erg mooi uit. Ik zou heel erg blij zijn met dit grote model, ideaal voor dagelijks gebruik. Al mijn spullen passen er netjes in en de tas is erg bijzonder van kleur.

IMG_1536

Wat zou je aan jouw partner willen geven?

Ik zou hem graag een paar feestelijke dansschoenen van Floris Van Bommel cadeau doen. Dat is één van zijn favoriete merkenZelf vind ik dit merk ook altijd heel stijlvol.

Wat zijn jouw plannen met de feestdagen?

Tijdens de feestdagen gaat gezelligheid boven alles. Wij gaan vooral lekker eten en genieten van een glaasje champagne samen met de hele familie.

IMG_1524

Schoenen: Guess // handtas: Karl Lagerfeld

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2016?

Ik hoop vooral dat ik ook dit jaar weer gezond en gelukkig kan zijn, samen met mijn liefste, mijn familie en vrienden.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>