Meet our staff (the party edition): Nadine

Wij brengen je de hele maand december in feeststemming met ons Mgazine. Elke week vragen we collega’s van het Moernaut-team om hun party-essentials en cadeautips met jullie te delen. Vandaag presenteren wij: Nadine! Al 32 jaar (je leest het goed) maakt ze deel uit van onze “familie”.  Ze groeide dus letterlijk mee op met onze zaak.  Haar “speelterrein” bij Moernaut: de kidsafdeling én (vanwege tonnen ervaring) de comfortschoenen.  Feest mee met Nadine!

IMG_1434

Met welke schoenen ga je dit jaar feesten?

Ik draag steeds broeken en deze combineer ik graag met veterschoentjes. Ik heb gekozen voor die van Attilio Giusti omdat ze heel erg elegant zijn ondanks het feit dat ze geen hakje hebben.

Wat staat er op jouw verlanglijstje dit jaar?

Ik zou graag een paar van Vabeene cadeau krijgen. Ik draag steunzolen en dan is het niet altijd gemakkelijk om trendy modellen te vinden. Deze schoentjes van Vabeene zien er vrij trendy en jong uit en zitten daarnaast ook nog eens ongelooflijk comfortabel.

IMG_1542

Wat zou je aan jouw partner willen geven?

Een nieuwe portefeuille zou zeker en vast van pas komen. Mijn man ziet het liefst de portedollars van Maverick. Daarnaast kan ik hem ook altijd plezier doen met een paar stevige winterschoenen van Caterpillar.

Wat zijn jouw plannen met de feestdagen?

Op Kerstmis kookt mijn dochter elk jaar super lekker voor het gezin en op oudejaarsavond kookt mijn zus voor de hele familie. Ook kijk ik elk jaar uit naar het Kerstfeestje van het werk, dat is altijd heel erg gezellig.

IMG_1437

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2016?

Ik wens iedereen een goede gezondheid in 2016 en ik hoop dat we met zijn allen kunnen blijven genieten van de kleine dingen. Daarnaast hoop ik in 2016 vele uitstapjes te kunnen maken samen met mijn dochter.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>