Ontdek de locatie van onze kids-fotoshoot: Cimorné!

Begin dit jaar waren wij op zoek naar een originele locatie voor onze kids-fotoshoot lente/zomer 2021. En wij van “Deiremonne” vonden die toch wel in “Oilsjt” zeker!

CIMORNÉ! Een beetje verborgen parel in Aalst, maar beslist de moeite waard om eens te bezoeken en er een dagje in onze buurstad aan te koppelen.

Cimorné is een ontmoetingsplaats, in een historisch kader, broedplaats voor vakmanschap en creativiteit, uitzonderlijke plek in het hart van Aalst, in de Alfred Nichelsstraat 14. Ontdek er De Fietserij, niet zomaar een fietswinkel, maar eerder een fietsconcept, waar hergebruik, sociaal engagement en professionalisme hand in hand gaan. En heel leuke fietsmerken en accessoires, flandrien-style!

Les je honger en dorst bij de Bevoorrading, met – wat ons betreft – de lekkerste croques ter wereld (mede-zaakvoerder Sven doet dit jaar mee met De Mol … wie weet is hij het ? 😉).

Verdwaal eens tussen de planten en creaties van Drift. Check er de hippe kapper… ontdek de leuke tuin (en terras!) rond de Sint-Catharinakerk in het Oud-Begijnhof van Aalst, waar veel te vroeg gestorven Belgische wielericonen worden geëerd!

Maar dé eyecatcher is sowieso de houten wielerpiste centraal in het pand, het geeft deze plaats een uniek karakter.

De wielerpiste van De Fietserij/Cimorné, tijdens opnames van Vive Le Vélo

Ook Tazz Customs heeft er zijn atelier. Tazz is Tijs, sneakerartiest, tistezeggen hij customized sneakers op vraag van de klant. Werkelijke kunstwerkjes. Tijs ken je allicht van zijn deelname aan De Weekenden op Canvas in 2020, en als je op onze laatste editie van de Late Night Shopping was, dan kon je hem live aan het werk zien. Vorig jaar heeft hij voor ons de originele Diadora X Dendermonde sneakers gerealiseerd. Enkele gelukkige klanten lopen met dit paar trots rond.

Maar genoeg gestoeft op onze Oilsjsterse vrienden, geniet nu maar van onze favorieten uit onze kids-shoot lente/zomer 2021…

Oh ja, eerst nog een dikke dankjewel voor de prachtige kleertjes van Kika-Wika. En ook merci (en proficiat dat je de weg vond naar het verre Aalst ☺) fotografe Capture Leen!

presenting: Gaston…

Gaston tussen de plantjes van Drift met o zo mooie Pom d’Api sandaaltjes

Presenting: Mila & Lars…

Lars (met z’n mooie Ocra sandalen) & Mila (Ocra sneakers) having fun in De Bevoorrading
Prima Ballerina Mila met prachtige Ocra slippertjes aan de voetjes
Lars in het atelier van De Fietserij met z’n ferme sneakers van Rondinella!

Presenting: Olivia & Géraud

Géraud (Ocra sneakers) & Olivia (HIP)

Thanks 2 Gaston, Mila, Lars, Olivia & Géraud ♥

Wens je informatie over de afgebeelde schoenen, contacteer ons gerust. Of ga op zoektocht in onze webshop 😉

No Comments Yet

Comments are closed