blog: transformatie van onze winkel

moernaut, dat is al sinds 1938 schoenmode. Maar vanaf 2021 is

moernaut +

want nu zijn we meer dan schoenen.
Vanuit onze passie voor mode bieden wij voor de zomercollectie 2021 voor het eerst een straffe collectie dameskleding aan. Dus hebben we aan de start van het zomerseizoen onze winkel hiervoor aangepast.

En dat begint eerst met … breken, stof, lawaai, verhuizen…

en dit is het resultaat! 2 royale kledingcorners werden geïntegreerd in onze bestaande architectuur. Er kwamen verfrissende presentatiewanden bij, zodat wij jullie steeds en overal in de winkel kunnen inspireren. Niet enkel met schoenen, maar ook kleding, accessoires, lifestyle, interieuritems, …

heel ruime paskamers garanderen je alle rust en comfort bij het passen

En we hebben meteen onze hele benedenverdieping een make-over gegeven.

Met een “switch” van de locatie van onze kinderzone en de dames/comfortafdeling, creëren we plots meer ruimte voor onze damescollecties die extra aandacht aan loopcomfort geven. In deze vernieuwde, rustgevende afdeling kan ons team ook het uitgebreid advies en de service geven die de klant verdient.

Maar ook onze jongste klantjes halen voordeel uit deze metamorfose. Hun schoentjesparadijs komt ineens naast de afdeling van mama te liggen, woohoo! Al die frisse, hippe kleurtjes van onze kinderschoentjes, accessoires en hebbedingetjes geven de winkel een nieuwe vibe! En in de nieuwe cosy “kidschillzone” kunnen de kapoenen even bekomen van het winkelgeweld door een leuke tekenfilm te bekijken (of op papa’s gsm spelletjes spelen, hihi)

kom langs en laat je meenemen in ons nieuwe verhaal: moernaut+

bekijk hier al online de onze kledingcollectie!

No Comments Yet

Comments are closed