Nieuwe collectie Jeune Premier schooltassen

Ze zijn er! Ze zijn er! De nieuwe boekentassen van Jeune Premier!

Op en top Belgisch, want ontworpen door het Oostendse koppel Bruno Piers en Hélène Fransen.  Hun verhaal start in 2012, zij vonden voor hun zoontje Ralph niet de geschikte schooltas en zijn ze dan maar zélf gaan ontwerpen. Kwaliteit en design staan voor Jeune Premier op de hoogste plank. Deze schooltassen, rugzakken en allerhande schoolaccessoires, gekenmerkt door opvallende prints, gaan dan ook jaren mee!

Hélène en Bruno, oprichters van Jeune Premier | rechts: tas uit de SPACE INVADERS-lijn

links: IT Bag Midi uit de LOVE CATS-lijn | rechts: Jeune Premier is méér dan schooltassen! wat vind je van dit supercute buiktasje ?

De merknaam “Jeune Premier” verwijst naar de Vlaamse roepnaam die we gebruiken om een keurig kind aan te duiden dat spontaan in de spotlights komt te staan, ongewild maar opvallend!

De schooltassen van Jeune Premier zijn populaire… dus haast je, spoed je, als je dié ene tas of rugzak wil om op school mee te scoren! 

links: It Bag Midi uit de PEGASUS-lijn | rechts: backpack uit de JAMES THE KING-lijn

Met hun fantasievolle designs brengen deze lichtgewicht boekentassen en rugzakken een explosie van kleur op de speelplaats! Kwaliteitsvolle materialen en een uniek draagcomfort. Let’s have fun at school! En hey, zelfs tijdens de zomermaanden zijn deze tassen en rugzakken van Jeune Premier een plezier om in huis te hebben.

links: tassen uit de MVP-lijn | rechts: voor de voetbalgekkerdjes, FC JEUNE PREMIER-tas

ontdek nu in de winkel, of online, de nieuwe A/W 2023/2024 Jeune Premier-collectie. Schooltassen, rugzakken, zwem- & turnzakken, pennenzakken, ja zelfs het bijpassend kaftpapier hebben we in huis!

SHOP HIER JEUNE PREMIER

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>