TAION, Jassen Japan-style!

Taion is een Japans kledingmerk gespecialiseerd in bovenkleding. Het merk is gevestigd in Tokio. Hun missie: de beste donsjassen maken. Taion vrij vertaald vanuit het Japans betekent ‘lichaamstemperatuur’. Ze gebruiken hoogwaardige materialen en technieken om je op lichaam op de perfecte temperatuur te houden, ongeacht het weer. Elk kledingstuk is vakkundig gemaakt van tussenlagen met donsvulling, om zowel warmte, stijl als comfort te garanderen.

De donsvulling bestaat meestal voor 90% uit volwassen eendendons en 10% veren. De buitenkant is gemaakt van volledig waterafstotend materiaal met beschermende afwerking. Het merk maakt gebruik van luxe materialen en technologische oplossingen, om comfortabele en veelzijdige bovenkleding te produceren.

de Taion-jassen, zoals deze unisexjas art. 101ZML, worden geleverd met een opbergzakje… want ja, deze jassen zijn onkreukbaar, makkelijk wasbaar én waterafstotend!

Taion R002mb: reversible (omkeerbaar) herenjasje… 2 looks voor de prijs van 1 😉

ONTDEK ONZE COLLECTIE TAION JASSEN /dames/heren/unisex

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>