OKYO: urban jungle voor heren

Sinds kort hebben wij voor de heren een nieuw en eigentijds Italiaans sneakermerk in de collectie opgenomen: OKYO. Okyo sneakers zijn handgemaakt in Italië. Met hun uitgepuurde, maar superinnovatieve ontwerpen ademen ze een futuristische en urban vibe. Helemaal 2018!

Onze topfavoriet uit de Okyo collectie is deze sneaker met camouflage motief. “OCCHIO” in het Italiaans betekent “oog”. En of deze sneakers in het oog springen!

Okyo €159

Zowel de binnenkant als het bovenwerk bestaat uit hoogwaardig leer en de platformzool van 3,5 cm is van lichtgewicht en superflexibel rubber.

Een gelijkaardig model vind je ook met hetzij een camouflage hetzij een geperforeerd motief in  een combinatie van zwart leder en nylon en voorzien van een stevige witte zool. Met de elastieken inzetten aan de zijkanten trek je ze ook nog heel makkelijk aan en uit. Het voetbed is uitneembaar.

 

Okyo €159

Okyo €159

Kortom: trendy heren sneakers, ideaal voor het tussenseizoen. En zit het weer niet mee? ! Dan combineert de camouflage sneaker uitstekend met deze funky regenjas van RAINS! De perfecte mix tussen natuur en stad!

Regenjas RAINS €95

 

Waar wacht je nog op?!

 

OKYO!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>