Nieuw: Salt Water Sandals!

Het verhaal van Salt Water Sandals begon tijdens de Tweede Wereldoorlog in St.-Louis (USA).  Omdat er tekort aan leder was, begon Walter Hoy sandalen te maken met het schrootleer dat overblijft na het maken van militaire laarzen.

Het duurde niet lang of families uit heel St. Louis vroegen of Walter sandalen voor hun kinderen kon maken.
Zeventig jaar later blijven de klassieke ontwerpen van de Hoy-sandalen duurzaam ledercomfort bieden, met een “fashion attitude”.

De combinatie van roestvrije metalen tonggespen, de brede keuze aan kleuren en designs en de duurzame kwaliteit maakt de Salt Water Sandals bijzonder geliefd.

De Salt Water-Originals zijn gekend om hun stoere, onopvallende gestikte rubberen zool, terwijl de Sun-San-reeks een meer veerkrachtige, met urethaan verlijmde basis heeft..
Het leder is bekleed met een waterbestendig afdichtmiddel en de zolen geven vorm aan de voeten. Met de gespen kunnen de banden bovendien worden aangepast voor smalle of brede voeten.

Ze zijn geweldig om in en uit het (zoute zee-)water te rennen en kunnen met de hand worden gewassen met een zacht reinigingsmiddel.  Het maakt Salt Water Sandals tot de perfecte zomersandaal voor zowel natte als droge omstandigheden.

De Salt Water Sandals zijn nu hipper dan ooit, ze worden gespot aan de voetjes van tal van kinderen van beroemdheden, zoals Tom Cruise, Uma Thurman, Gwyneth Paltrow, …

 Salt Water Sandal: THE SHARK €55-€60

Salt Water Sandal: THE ORIGINAL  €62-€80

Twinning is de nieuwe trend: moeder en dochtertje met dezelfde schoenen,  The Originals kan je ook gewoon voor jezelf kopen!

Salt Water Sandal: THE SWIMMER  €55-€60

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>