Salt Water Sandals! voor kids & dames

Ooit afgevraagd waar Salt Water Sandals vandaan komen? Salt Water Sandals zijn een origineel ontwerp uit de jaren 1940. Ze werden oorspronkelijk gemaakt van restjes leer om het tekort aan leer tijdens de Tweede Wereldoorlog op te vangen. Walter Hoy gebruikte de restjes om een paar te maken voor zijn dochter, Margery.

Het nieuws verspreidde zich snel en al snel vroegen families uit heel St. Louis of Walter sandalen voor hun kinderen kon maken.

Nu, meer dan 75 jaar later, blijven de klassieke ontwerpen van Hoy schoenen duurzaam leren comfort bieden met een modebewuste houding

Gecombineerd met roestbestendige metalen gespen en geproduceerd in een ruime keuze aan kleuren en ontwerpen, is de blijvende kwaliteit van hun sandalen onbetwistbaar.

De Salt Water Sandals worden gekenmerkt door hun stevige, doorgestikte rubberen zool of veerkrachtige urethaan zool.

Ze zijn gemaakt van 100% leder met een waterafstotende coating en ze vormen zich allemaal naar de voeten van de gebruiker bij herhaaldelijk dragen. Met de roestvaste messing gespen kunnen de riemen worden aangepast aan smalle of brede voeten.

Waarom worden ze “zout-water” sandalen genoemd? Omdat ze ideaal zijn om de zee in en uit te lopen (of zelfs om in plassen te plonsen!) Ze kunnen met de hand gewassen worden met een zacht wasmiddel – de perfecte zomersandaal, om zowel in natte als droge omstandigheden te dragen.

Bovendien zijn ze unisex en voor kids én dames ! Zo kan iedereen van de Salt-Water Sandals genieten. Ze zijn er ook een waaier aan kleuren om aan ieders smaak te voldoen.


De Salt Water-Originals zijn gekend om hun stoere, onopvallende gestikte rubberen zool, terwijl de Sun-San-reeks een meer veerkrachtige, met urethaan verlijmde basis heeft..
Het leder is bekleed met een waterbestendig afdichtmiddel en de zolen geven vorm aan de voeten. Met de gespen kunnen de banden bovendien worden aangepast voor smalle of brede voeten.


Ze zijn geweldig om in en uit het (zoute zee-)water te rennen en kunnen met de hand worden gewassen met een zacht reinigingsmiddel.  Het maakt Salt Water Sandals tot de perfecte zomersandaal voor zowel natte als droge omstandigheden.

De Salt Water Sandals zijn nu hipper dan ooit, ze worden gespot aan de voetjes van tal van kinderen van beroemdheden, zoals Tom Cruise, Uma Thurman, Gwyneth Paltrow, …Twinning is winning!

Mama en dochtertje met dezelfde schoenen,  hoe tof klinkt dat! The Originals kan je ook gewoon voor jezelf kopen!

The Original is er voor kids en mams

 

Salt Water Sandals doen kids en dames zorgenvrij genieten van de zomer, zand, strand en water!

 

No Comments Yet

Comments are closed