Nubikk x JBL

Nederlands schoenenmerk Nubikk heeft ons vaker verrast met exclusieve samenwerkingen met bekende spelers uit de muziekindustrie. Zo lanceerde het merk vorig jaar nog een limited edition sneaker met DJ-duo Bassjackers en Fedde Le Grand. Wij laten jou nu graag als één van de eerste kennismaken met dé special Nubikk edition van deze zomer.

Summer vibes

NUBIKK en JBL zijn oude bekenden van elkaar. Twee jaar geleden brachten ze samen een special edition sneaker met JBL-headphone-pack uit. Komende zomer zorgt NUBIKK naast jouw favoriete sneakers ook voor je dagelijkse dosis stereogeluid. De special edition van dit jaar bestaat uit een compleet nieuwe, en daarmee nooit eerder uitgebrachte, unisex NUBIKK sneaker mét waterdichte JBL speaker. Dé ingrediënten voor een perfecte zomerdag op het strand, aan het zwembad of op een festival.

Sneaker & speaker

Bij het ontwerpen van deze sneakers is uitgegaan van de kracht van een all white sneaker, waarbij de kenmerkende d-ringen zijn vervangen door witte veter loops met nylon tape, voor een cleane look. Dankzij het soepele, premium kalfsleer, de uitneembare binnenzool en de NUBIKK Yeye zool is geen festivaldag te lang.

De compacte JBL-bluetooth luidspreker (t.w.v. €139) met epic sound neem je overal mee naartoe. Niet alleen is hij pool party proof (lees: waterbestendig), de speaker streamt ook draadloos via Bluetooth op jouw telefoon of tablet.

 

NUBIKK

NUBIKK bestaat inmiddels vijf jaar en is niet meer weg te denken uit de hedendaagse mode-industrie. Gerenommeerde verkooppunten hebben het merk in hun collectie. Wij zijn blij dat wij er daar ééntje van mogen zijn! Shop de special edition hier.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>