Onze shoot op de “mooiste bocht van de Schelde”

Schipper mag ik overvaren, met mijn nieuwste herfstoutfit ?

Als locatie voor onze F/W 2022-shoot kozen we voor de “mooiste bocht van de Schelde”. En die ligt in Puurs-Sint-Amands.  De Moernaut-ladies: Elsy, Elsie, Axelle en Annemie mochten mee met de veerboot van Elsy’s nonkel Ronny. En dat leverde enkele idyllische plaatjes op.

↑ shop de look van Elsie met een reversible jas van Closed.

Axelle draagt Selected Femme, Bruuns Bazaar (new label) en sneakers van  Sun 68

Sint-Amands is een dorp, sinds de fusie van 2019 deelgemeente van Puurs-Sint-Amands, gelegen op de rechteroever van de Schelde. Deze plaats – vlakbij Dendermonde – is in Vlaanderen vooral bekend geraakt via de Vlaamse TV-serie “Stille Waters”. De veerboot – centraal in de serie – is trouwens die waar we onze fotoshoot hielden.  De veer bevindt zicht aan “de mooiste bocht van de Schelde”, zo noemt menig Sint-Amandsenaar terecht “hun bocht”. Trouwens, dit is een moeilijk te bevaren punt op de rivier.  Onervaren schippers varen zich hier hier regelmatig vast, onvoldoende rekening houdend met de stroming, de diepte en het getij.  Soms tot jolijt van de veerman en dorpelingen die vanaf de oever toekijken.

fotografe Leen van Cappture zorgde voor de prachtige foto’s!

ALL ABOARD!

Om op de veerboot te geraken moet je eerst de aanlegsteiger op …
Axelle neemt nog snel het zalige herfszonnetje in haar op!

 

> Shop de look van Axelle

 

Elsie gooit de trossen los… (makkelijker gezegd dan gedaan) … iedereen aan boord!

> Shop deze look van Elsie: westernlaarzen van Curiosité met jurk Selected Femme

Elsy is opgegroeid in Sint-Amands, aan en mét het water… hoeveel keren heeft ze de overtocht op de mooiste bocht van de Schelde al niet gedaan ? En toch, steeds is het anders, de natuur, het licht op het water… Oh, wat geniet ze van het zicht op haar “hometown”!

> shop deze look van Elsy

Fashioncode #RED voor ons Annemie… zo’n broekpak is stoer en elegant tegelijk. Tijdens een herfstig tochtje op de boot voel je de koude wind, dus trekt Annemie snel een cosy gilet aan.

> shop deze stoere/cosy look van Annemie

Het zit erop, terug op het vasteland. Bedankt veerman, tot de volgende oversteek!

> shop deze herfstlook van Elsie: jeans Alysi, trui March23, jas Selected Femme. En let op die boots, maak ze lekker opvallend met 2 verschillende kleuren veters, inclusief in de doos, met neutrale beige veters 😉 boots: Nubikk 

Puurs-Sint-Amands… zeker een uitstapje waard! En… vergeet geen tochtje met de veerboot te maken 😉  ♥

meer info ontdek je hier: Puurs-Sint-Amands/toerisme

 

No Comments Yet

Comments are closed