Pig & Hen on Tour @ moernaut 17.03

Zondag 17 maart komt Pig & Hen On Tour naar onze winkel in Dendermonde! Je kan die dag van 14u tot 18u terecht bij het Pig & Hen team uit Amsterdam om een armband op maat te laten maken. Kies een armband uit de huidige collectie en laat ter plaatse de schakel en de takeling aanpassen naar eigen keuze en smaak. Een perfecte en heel persoonlijke toevoeging aan uw Pig&Hen collectie!

Pig & Hen, gekend voor zijn stoere herenarmbanden, is een merk met een verhaal, geïnspireerd op de geschiedenis van de Nederlandse ontdekkingsreizigers. Als bescherming tegen de gevaren op zee tatoeëerden deze stoere reizigers een varken en een haan op hun voet. Ze geloofden dat dit hen zou beschermen bij schipbreuk. De varkens en hanen die meereisden tijdens de ontdekkingstochten verbleven in houten kratten. Bij schipbreuk zouden zij dankzij het drijfhout van de kratten tot aan wal drijven, en zo ook de ontdekkingsreizigers zelf. Pig and Hen dus, voor stoere mannen (die graag veilig aan wal geraken ;-)).

Gemaakt van gevlochten scheepstouw en met een metalen sluiting, zijn de armbanden sterker dan staal & gaan ze een leven lang mee. Hoe langer je ze draagt, hoe mooier ze worden.

De sluiting van elke Pig and Hen armband is zeer uitgesproken te noemen. De meest bekende is de zogenoemde D-sluiting, welke met een pin vastgezet wordt.

Daarnaast is er ook nog de staafsluiting, waarbij u het staafje simpelweg door de lus haalt.

Elk type armband krijgt bovendien een leuke catchy naam die verwijst naar een fictief zeevaarderspersonage. Elk met zijn eigen karakter en eigenschappen. Met klinkende namen als Hairy Harry, Bombay Barry of Whiskey Willy brengt Pig & Hen het zeevaardersleven tot leven. Kortom, niet zomaar een armband, maar een armband met een verhaal!

laat je alvast inspireren door de Pig & Hen collectie in onze online shop en laat je eigen gepersonaliseerde armband maken tijdens Spring Fashion Weekend op zondag 17 maart van 14u tot 18u. Mis dit niet!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>