Sint-Maarten/Sinterklaas-tips

In Sint-Gillis Dendermonde vieren de kindjes een andere Sint dan in de meeste andere dorpen en steden van België en Nederland… sja, we doen graag anders ☺

Op  11 november komt hier Sint-Maarten de brave kindjes belonen met lekkers en pakjes! En wij geven de Sint (*) en zijn Pieten graag 5 gouden tips om de kapoenen te verrassen.

(*) Natuurlijk zijn deze tips ook geldig voor die andere goedheilige man, Sinterklaas 😉


TIP 1: knuffel eens een insect!

Knuffels die ook ouders stiekem zouden willen hebben, ze bestaan! Jellycat-knuffels toveren spontaan een lach (of frons) op het gezicht, ze zijn nu eenmaal apart. Nog nooit een spin, mier of mug geknuffeld ? Jellycat maakt het allemaal mogelijk!

mier of kwal: shop ze hier

robot of poedel: shop ze hier

mugje of zeepaardje: shop ze hier

TIP 2: Niets zo leuk als een verkleedpartijtje!

verkleedset Draak van Meri Meri shop hier
verkleedset Engeltje van Meri Meri shop hier

dubbel plezier: een haas-vermomming én gezellig tapijtje in één! van het Belgische merk Wild & Soft shop de collectie hier

TIP 3: Ze zijn zo lief… als ze slapen 🙂

Neem dat gerust letterlijk, want de Sint bezorgt je kapoenen de ultieme nachtrust met het hippe beddengoed en pyjama’s van het Nederlandse Snurk!

superschattige jumpsuit/pyama met cavia’s van SNURK shop hier
kan als sweater/loungebroek of als pyama voor koude dagen: SNURK shop hier
stop nooit met dromen over eenhoorns! zowel het Unicorn-beddengoed als de pyjama’s van SNURK houden deze droom levend!

TIP 4: coole sweaters voor de koele dagen

De Sint wil natuurlijk mee met zijn tijd en wordt hipper met de jaren… in zijn pakjesboot zorgt hij dit jaar voor funky/retro-sweaters van Adidas en meer speelse exemplaren van het Belgische label Stones & Bones. Check’m out!

lekker retro met een vleugje hiphop… wat een coole Adidas sweater  shop’m hier en de boys-sweater met een “voetbal jaren 90” look. shop je hier

Sweaters van het Belgische label Stones & Bones, met originele prints en borduursels… ontdek ze hier!


TIP 5: De Sint houdt ook de voetjes warm!

de voetjes blijven gegarandeerd lekker warm tijdens de winterdagen die eraan komen. Met de trendy UGG-boots of met de poezelig warme pantoffels van Le Choix d’Annabelle!


Teken voor de Sint & Win-wedstrijd

kom langs in de kidsafdeling van onze winkel, vraag naar je deelnameformulier en kleur of maak zélf je Sint-tekening. Stop ‘m in de zak en elke week kiest de Sint een winnaar/kunstenaar die een chocoladeschoentje boordevol lekkers wint!

No Comments Yet

Comments are closed