Stap uit je comfortzone met onze comfortschoenen

De tijd dat comfortschoenen saai, ouderwets, zelfs een tikkeltje gêntant om dragen waren, ligt ver achter ons. Zowel voor mannen als vrouwen heb je nu veel merken die stapgemak combineren met een uiterst stijlvol, trendy ontwerp. Heb jij lastige voeten, maar kom je toch graag elegant voor de dag? Ontdek de magie aan je voeten met ons uitgebreide aanbod comfortschoenen voor dames en heren!

 

DAMES

 

sandaal Softwaves 

sandaal Clair de Lune

sandaal Mephisto

pump Finest

slipper Gabor

sneaker Clarks

pump Softwaves

sandalen Solidus 

HEREN

veterschoen Mephisto

Wie voetproblemen heeft of steunzolen draagt, heeft het net iets moeilijker om een geschikt paar schoenen te vinden. Binnen onze modieuze collecties voor heren vind je een groot aanbod comfortschoenen in diverse breedtematen en met uitneembare voetbedden, waardoor deze geschikt zijn voor het dragen van eigen steunzolen. Uiteraard lopen de schoenen ook heerlijk voor mensen zonder steunzolen! Ontdek hier een kleine maar comfortabele selectie uit het ruime aanbod.

mocassin Mephisto 

veterschoen Clarks 

sandaal Allrounder 

sandaal Mephisto 

veterschoen Clarks 

sneaker Mephisto 

sandalen Birkenstock 

KNELLENDE SCHOENEN? ZO PASSEN ZE TOCH!

Bij Moernaut stap je de winkel niet uit, tot we weten dat jouw favoriete paar perfect zit.  Uiteraard moeten de schoenen best onmiddellijk als gegoten zitten.  Maar als je droomschoenen toch nog lichtjes knellen, dan kunnen wij ze op de “rekleest” plaatsen in ons atelier. Zo kunnen we de breedte, wreef of zelfs de schoentip iets rekken met langdurig effect. Lederen en synthetische schoenen zijn het gemakkelijkst uit te rekken. Andere materialen zijn iets moeilijker.  Tip: ook de schachten van laarzen kunnen we op de leest verbreden. Dus bespreek best de opties met één van onze verkoopmedewerkers. Zo kan het zijn dat met een speciale spray die leer soepel maakt de schoen al voldoende comfortabel zit. Zitten je favoriete schoenen net iets te los? Dan kan een (half)leren zooltje of zelfklevend hielstukje wonderen doen. Deze “comfortaccessoires” vind je terug in onze winkel te Dendermonde.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>