Trendy regenoutfits

Je hoort het elke dag … Zet je auto aan de kant, en ga met de fiets naar het werk (en ja dat mag elektrisch☺️). Neem het openbaar vervoer, en doe die kleine extra mile te voet, goed voor je gezondheid. En blijf in je vrije tijd niet in je zetel hangen, maar trek er op uit! De natuur in! Wij zijn er helemaal voor te vinden …. maar jammergenoeg kom je op die manier in ons Belgenlandje maar al te vaak helemaal doorweekt op je bestemming of … gehuld in een lomp en oncomfortabel regenpak.

Maar toen kwam het hippe Deense volkje ons te hulp 😉 . Want ja, ook in Denemarken durft het al eens te regenen en toch staan de Denen er om bekend natuurmensen te zijn én zich ook in de stad graag te voet of met de fiets van A naar B te begeven. En ja dat doen ze op hun typisch stijlvolle en hippe Deense manier!

En dus hingen wij een aantal Deentjes in onze winkel, zoals de super coole regenjassen van het Deense RAINS voor mannen en vrouwen en de regenjassen van het Deense Beck Söndergaard. Uiteraard combineer je je regenjas graag met een lekker warme wollen sjaal, een stevige muts of pet, een paar handschoenen en, neen, vergeet vooral je voeten niet!

RAINS

Bekijk al onze RAINS regenjassen hier!

BECK SÖNDERGAARD

Beck Söndergaard regenjas

AIGLE

En neen, het is niet Deens, maar met dit rubberen laarsjes van het Franse Aigle kun je misschien nét niet naar kantoor, maar gecombineerd met een jeans met boord of franjes kun je er overal in stijl mee naartoe op een regenachtige dag én blijven je voeten kurkdroog!

 

Onze overige rubberen AIGLE  laarzen vind je hier!

Een lekker warme sjaal, een warme muts, een paar handschoenen of een paraplu om je regenoutfit mee af te maken, vind je in in onze winkel, Sint-Gillislaan 92-98, Dendermonde. Een beperkte selectie vind je hier.

SMILE IT’S RAINING!!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>