Voetdag voor volwassenen

TV-Oost reportage van onze vorige Voetdag voor Volwassenen op 24-11-2018

Tijdens het Weekend van de Klant van 4 en 5 oktober 2019 hebben wij onze klanten weer éxtra in de watten gelegd.  Podologe Veerle D’haese en haar team van Sportpodo D’haes was in de winkel aanwezig voor een controle van de voeten, een ganganalyse en om gericht advies te geven over specifiek schoeisel geschikt voor het type voet.  

Herkennen en behandelen

Als vakkundig podologe kan zij aandoeningen aan voet en enkel detecteren en behandelen. Wist u dat veel klachten van knie-, heup- en rug in relatie kunnen gebracht kunnen worden met het disfunctioneren van de voeten, herkennen en een behandelplan opstellen. Ook insprecteerde het podologenteam even op huid- en nagelaandoeningen.

De podologen hebben een gerichte en beperkte detectie uitgevoerd naar de voetstand, het afrolpatroon.  Indien nodig kan er worden doorverwezen voor een uitgebreid podologisch onderzoek.

Samen met het advies van de podologen én de ervaring van ons verkoopsteam kun je zo het perfecte paar schoenen voor jouw voeten zoeken én vinden.

Wil je weten wanneer onze volgende Voetdag voor Volwassenen doorgaat ? Schrijf je dan zeker in op onze e-mail-nieuwsbrief en volg ons op social media, zo blijft u steeds op de hoogte.

Keep your feet healthy!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>