Week van de Belgische mode. 14.10-20.10.19

Moernaut is trotse deelnemer aan de Week van de Belgische mode van 14 tot 20 oktober 2019.

De lijst met Belgische mode- en designmerken is lang en divers en dat mag geweten zijn.  Wij hechten ieder modeseizoen opnieuw belang aan onze nationale ontwerpers, labels die 100% van Belgische makelij zijn of collecties van Belgisch design, maar geproduceerd in de beste schoenenateliers buiten België.

Tijdens de Week van de Belgische mode zetten wij onze Belgische merken voor dames, heren en kinderen extra in de spotlight.  En dat zijn er meer dan je zou denken. Wist je dat alomgekende labels als Scapa, Stones and Bones, Cycleur de Luxe en Clio Goldbrenner deel uitmaken van onze nationale merkenlijst ?

Één van de “vaandeldragers” binnen ons aanbod in Belgische merken is al jaren de schoenencollectie van Dries Van Noten (niet te koop in onze webshop, enkel in de winkel te Dendermonde)

ACTIE: koop Belgisch en ontvang deze exclusieve totebag!

Koop je tijdens de Week van de Belgische mode van 14 tot 20 oktober 2019 in onze winkel of online een Belgisch product (*) dan ga jij naar huis met een exclusieve, limited edition Totebag by Kaart Blanche!

(*) zolang de voorraad strekt en enkel bij aankoop van nieuwe collectie schoenen en accessoires van onze Belgische  merkenlijst: #ikkoopbelgisch bij Moernaut

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>