Klantenkorting

maak een account aan en geniet van 8% klantenkorting. Deze korting kan u bij een volgende aankoop – zowel online als in de winkel te Dendermonde - in mindering brengen (*). U kan uw openstaande klantenkorting raadplegen via "mijn account"

(*) niet geldig tijdens solden, op afgeprijsde artikels, bij aankoop cadeaubonnen, onderhoudsproducten en zolen. geen teruggaven in geld of tegoedbon. De korting is één jaar geldig vanaf datum van aankoop.

Moernaut

Ambiorix

Ambiorix is al meer dan 100 jaar een naam als een klok in de Belgische schoenenmode.  Meer dan 100.000 paar kwaliteitsschoenen worden nog allemaal ambachtelijk vervaardigd door ervaren en gepassioneerde topvaklui in de schoenenfabriek in Tongeren.

Ambiorix maakt hierbij enkel gebruik gemaakt van de beste materialen en ledersoorten. De herenschoenen van Ambiorix staan bekend om hun onberispelijke draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit.

En om hun Belgische identiteit nog wat meer kracht bij te zetten, zijn ze al jaren trouwe sponsor van de Rode Duivels én worden ze bovendien jaar na jaar uitverkozen als Hofleverancier.  Dus ja, Koning Filip weet wat kwaliteit én klasse is.

 

Alle Ambiorix producten in onze winkel

Ambiorix
€240,00
Ambiorix FERMO
Ambiorix
€240,00
Ambiorix DARIO
Ambiorix
€250,00
Ambiorix ALDO
Ambiorix
€240,00
Ambiorix HENNING
Ambiorix
€260,00
Ambiorix ACROPOLIS
Ambiorix
€240,00
Ambiorix SAVERIO
Ambiorix
€199,00
Ambiorix GILARDO
Ambiorix
€159,00
Ambiorix CORSICA
Ambiorix
€85,00
Ambiorix R01 NO LOGO
Ambiorix
€240,00
Ambiorix EDDY