Klantenkorting

maak een account aan en geniet van 8% klantenkorting. Deze korting kan u bij een volgende aankoop – zowel online als in de winkel te Dendermonde - in mindering brengen (*). U kan uw openstaande klantenkorting raadplegen via "mijn account"

(*) niet geldig tijdens solden, op afgeprijsde artikels, bij aankoop cadeaubonnen, onderhoudsproducten en zolen. geen teruggaven in geld of tegoedbon. De korting is één jaar geldig vanaf datum van aankoop.

Moernaut

Atelier Content

Ultravrouwelijk, subtiel en toch opvallend.

Nele Content volgde haar opleiding aan de modeacademie in Gent en ging daarna als designer aan de slag bij diverse schoenenbedrijven. 

"Atelier Content weerspiegelt mijn eigen smaak en wat ik wil dragen. Ik laat me inspireren door alles wat er rondom mij gebeurt. Daarbij sluit ik geen compromissen; ik ontwerp alleen schoenen die voor mezelf goed aanvoelen.”

Het resultaat is een pittige collectie moderne vrouwenschoenen voor elke gelegenheid. Stuk voor stuk modellen die een krachtig accent aan de outfit toevoegen. 

Atelier Content staat daarenboven voor topkwaliteit met een doordacht Belgisch design! De ontwerpster selecteert persoonlijk haar materialen. De schoenen worden ambachtelijk vervaardigd in de De Marken, Italië, de bakermat van de kwaliteitsschoen. In deze familieateliers wordt de kunst van het schoenen maken al generaties lang doorgegeven.

”Mijn collectie is met liefde gemaakt en is tijdloos zodat je er lang kan van genieten. Design, kwaliteit en draagcomfort moeten ervoor zorgen dat ze jaren mee-gaan.”

Alle Atelier Content producten in onze winkel

Atelier Content
€350,00
Atelier Content VIRGINA
Atelier Content
€350,00
Atelier Content SOLANGE
Atelier Content
€310,00
Atelier Content TONA
Atelier Content
€260,00
Atelier Content TATIANA
Atelier Content
€299,00
Atelier Content SAAR
Atelier Content
€295,00
Atelier Content SELAH
Atelier Content
-30%
€299,00
€209,30
Atelier Content ODESSA
Atelier Content
€390,00
Atelier Content SELINA
Atelier Content
€350,00
Atelier Content SOLANGE
Atelier Content
€270,00
Atelier Content TIARA
<<123