Klantenkorting

maak een account aan en geniet van 8% klantenkorting. Deze korting kan u bij een volgende aankoop – zowel online als in de winkel te Dendermonde - in mindering brengen (*). U kan uw openstaande klantenkorting raadplegen via "mijn account"

(*) niet geldig tijdens solden, op afgeprijsde artikels, bij aankoop cadeaubonnen, onderhoudsproducten en zolen. geen teruggaven in geld of tegoedbon. De korting is één jaar geldig vanaf datum van aankoop.

Moernaut

Geniet van onze Pre Summer Sales-korting op geselecteerde artikelen. Opgelet,koppelverkoop: de korting wordt toegepast bij aankoop van minimum 2 producten

Shaka

Het hippe sandalenlabel Shaka werd in de jaren '90 in Zuid-Afrika opgericht. Het werd lokaal geproduceerd en meteen internationaal opgepikt. Het bedrijf liet zich inspireren door traditionele Afrikaanse ambachten en het schoeisel dat door de Zulu-stam werd gedragen. Shaka is bijzonder populair in Japan en produceert schoeisel met duurzaam bovenwerk van geweven stof, dempende zolen en aangepaste vormen die de voet beter omsluiten.

Alle Shaka producten in onze winkel

Shaka
€120,00
Shaka RALLY
Shaka
€140,00
Shaka NEO BUNGY
Shaka
€150,00
Shaka NEO BUNGY PLATFORM
Shaka
€120,00
Shaka RALLY
Shaka
€150,00
Shaka NEO BUNGY PLATFORM
Shaka
€150,00
Shaka NEO BUNGY PLATFORM