Moernaut

betaling

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Uw aankoop kan online betaald worden via het betaalsysteem van Ogone/Ingenico. Op de betaalpagina kunt u kiezen tussen een directe online betaling en een bankoverschrijving.  Indien u het gewenste online betaalmiddel selecteert, komt u terecht op de beveiligde pagina van Ogone/Ingenico. U heeft de keuze tussen Bancontact, Maestro, MasterCard, Visa of PayPal. Na de betaling ontvangt u per e-mail onmiddellijk een bevestiging van de betaling door Ogone/Ingenico.

U kan ook betalen door middel van een bankoverschrijving, u zal dan na uw bestelling een e-mail ontvangen met de nodige bankgegevens en te noteren referentie.  Opgelet: de betaling via bankoverschrijving moet uiterlijk binnen de 3 werkdagen, te rekenen vanaf datum van bestelling, op onze bankrekening ontvangen worden, zoniet wordt uw aankoop geannuleerd en worden de goederen terug te koop aangeboden.

Kan ik online betalen met een cadeaubon/waardebon?

U kan met een cadeaubon of waardebon betalen. Hiervoor dient u in het scherm van betaling de code en pincode van uw bon in te geven en op de knop "code toevoegen" klikken. Het bedrag van de bon zal afgetrokken worden van het te betalen bedrag. Indien het bedrag van de bon hoger is dan het te betalen bedrag, dan zal u in een aparte e-mail een nieuwe waardebon ontvangen met het saldobedrag. Opgelet: een cadeaubon of waardebon wordt niet aanvaard bij aankoop van een online cadeaubon.