Klantenkorting

maak een account aan en geniet van 8% klantenkorting. Deze korting kan u bij een volgende aankoop – zowel online als in de winkel te Dendermonde - in mindering brengen (*). U kan uw openstaande klantenkorting raadplegen via "mijn account"

(*) niet geldig tijdens solden, op afgeprijsde artikels, bij aankoop cadeaubonnen, onderhoudsproducten en zolen. geen teruggaven in geld of tegoedbon. De korting is één jaar geldig vanaf datum van aankoop.

Moernaut

reserveren

Wat houdt een reservatie juist in ?

Alle producten die u in onze online shop terugvindt, kan u ook reserveren in onze fysieke winkel te Dendermonde.

Ziet u een leuk product in onze online shop, maar u zou dit eerst willen komen passen of bekijken, dan kan u dit product reserveren in onze fysieke winkel te Dendermonde.  Dit artikel wordt voor u dan maximaal 5 dagen in reservatie gehouden.  Na deze 5 dagen wordt het product terug in verkoop aangeboden.  U kan tot max. 3 artikelen reserveren.

Artikelen in promotie en solden kunnen niet gereserveerd worden. Bovendien zal het onmogelijk zijn om enkele dagen voor de start van een solden- of actieperiode artikelen te reserveren.

Moet ik een voorschot betalen voor deze reservatie ?

U dient hiervoor geen voorschot te betalen.

Wat gebeurt er met mijn reservatie als ik niet tijdig langskom ?

Nadat u de reservatie online gemaakt hebt, houden wij het gevraagde product 5 dagen opzij voor u. Indien u niet binnen deze termijn langskomt, wordt dit product door ons opnieuw in de winkel aangeboden.

Hoe maak ik een reservatie in de online shop ?

  • kies in shop het gewenste product in de juiste maat
  • klik op "reserveren" als u dit product in onze fysieke winkel wil komen bekijken of passen
  • u krijgt een overzicht van uw reservaties in het reservatiewinkelmandje
  • klik op "ga verder" waarna u moet aanmelden met uw account of registreren
  • u komt in een veld om eventueel nog opmerkingen in verband met uw reservatie toe te voegen. Vergeet niet de goedkeuring van de algemene voorwaarden te aanvaarden. Daarna gaat u verder met uw reservatie.
  • u komt dan in uw definitieve bevestigingsscherm. Hier dient u de reservatie nogmaals te bevestigen.
  • nadien krijgt u van ons per e-mail een bevestiging van uw reservatie, met daarin een link waar u altijd opnieuw uw reservatie kan bekijken. 
  • zodra het gereserveerde product in onze winkel ter beschikking is, wordt u per sms hiervan op de hoogte gebracht.

Moernaut schoenen en lederwaren verkoopt voornamelijk exclusieve merken waardoor er vaak slechts 1 paar schoenen per maat bestaat. Wanneer de door u gereserveerde schoenen, op hetzelfde moment in de winkel worden verkocht, krijgt de verkoop in de schoenwinkel voorrang. Indien dit het geval is, sturen wij u alsnog een mail om dit te melden.