Moernaut

Kidsvoetdag 6 maart

Op de Kidsvoetdag op zaterdag 06 maart van 10u tot 18u zetten wij graag onze jongste klantjes coronaproof in de spotlight! Met een ruim assortiment aan schattige, hippe, stoere én kwalitatieve kinderschoenen van topmerken, een gloednieuwe kinder(speel)hoek en gespecialiseerd advies, hebben wij alles in huis voor blije kindervoetjes en een leuke shopping ervaring.  

Bovendien bieden wij tijdens de Kidsvoetdag gratis professioneel advies van een podoloog over de voetjes van je kids (min. 3, max. 14 jaar oud). Zij controleren de voetstand en het voettype (platvoet, holvoet, knikvoet) en bieden advies voor de juiste schoenkeuze. Om dit veilig te laten verlopen, werken we hiervoor wel enkel op afspraak. Boek hieronder snel jouw plaatsje!

Daarbovenop voorzien wij speciaal voor de Kidsvoetdag voor alle kinderen kindergrime en tattoos (coronaproof natuurlijk) én een superleuk geschenkje bij elke aankoop.

Neem zeker ook al eens een kijkje in de nieuwe collecties jongens-en meisjesschoenen, en geniet van 8% getrouwheidskorting!

Jongens   Meisjes


Reserveer hier jouw plaatsje voor een gratis voetanalyse van je kids 

Bij aankomst op het afgesproken tijdstip mag je doorlopen naar achteraan in de winkel. We voorzien voor de voetanalyses een coronaproof plekje waar we de voeten van je kids veilig onder de loep kunnen nemen. 

Wij werken voor de kidsvoetdag al enkele jaren samen met onze buren van Sportpodo d’Haese. Hun advies geeft steeds garantie op zeer tevreden ouders én blije kindervoetjes. 

Nog een paar belangrijke weetjes om alles vlot te laten verlopen: 

  • aanbevolen min. Leeftijd 3 jaar, maximum leeftijd 14 jaar  
  • we voorzien een kwartier per kind 
  • graag maximum één begeleidende ouder  
  • meer dan 2 kids inschrijven doe je in 2 aparte reservaties 

Kijk snel welke plaatsjes nog beschikbaar zijn: