Klantenkorting

maak een account aan en geniet van 8% klantenkorting. Deze korting kan u bij een volgende aankoop – zowel online als in de winkel te Dendermonde - in mindering brengen (*). U kan uw openstaande klantenkorting raadplegen via "mijn account"

(*) niet geldig tijdens solden, op afgeprijsde artikels, bij aankoop cadeaubonnen, onderhoudsproducten en zolen. geen teruggaven in geld of tegoedbon. De korting is één jaar geldig vanaf datum van aankoop.

Moernaut

Kidsvoetdag 11 september

Op de Kidsvoetdag op zaterdag 11 september van 10u tot 18u zetten wij graag onze jongste klantjes in de spotlight! Met een ruim assortiment aan schattige, hippe, stoere én kwalitatieve kinderschoenen van topmerken, een gloednieuwe kinder(speel)hoek en gespecialiseerd advies, hebben wij alles in huis voor blije kindervoetjes en een leuke shopping ervaring.  

Maar vooral: wij bieden gratis professioneel advies van een podoloog over de voetjes van je kids (min. 3, max. 14 jaar oud). Zij controleren de voetstand en het voettype (platvoet, holvoet, knikvoet) en bieden advies voor de juiste schoenkeuze. Om dit veilig te laten verlopen, werken we hiervoor wel enkel op afspraak. Boek hieronder snel jouw plaatsje!

Daarbovenop voorzien wij speciaal voor de Kidsvoetdag voor alle kinderen kindergrime en tattoos én een superleuk geschenkje bij elke aankoop.

Neem zeker ook al eens een kijkje in de nieuwe collecties jongens-en meisjesschoenen, en geniet van 8% getrouwheidskorting!

Jongens   Meisjes


Reserveer hier jouw plaatsje voor een gratis voetanalyse van je kids 

Bij aankomst op het afgesproken tijdstip mag je doorlopen naar achteraan in de winkel. We voorzien voor de voetanalyses een plekje waar we de kindervoetjes onder de loep kunnen nemen.

Wij werken voor de kidsvoetdag al enkele jaren samen met onze buren van Sportpodo d’Haese. Hun advies geeft steeds garantie op zeer tevreden ouders én blije kindervoetjes. 

Nog een paar belangrijke weetjes om alles vlot te laten verlopen: 

  • aanbevolen min. Leeftijd 3 jaar, maximum leeftijd 14 jaar  
  • we voorzien een kwartier per kind 
  • meer dan 2 kinderen inschrijven doe je in 2 aparte reservaties 

Kijk snel welke plaatsjes nog beschikbaar zijn: