Klantenkorting

maak een account aan en geniet van 8% klantenkorting. Deze korting kan u bij een volgende aankoop – zowel online als in de winkel te Dendermonde - in mindering brengen (*). U kan uw openstaande klantenkorting raadplegen via "mijn account"

(*) niet geldig tijdens solden, op afgeprijsde artikels, bij aankoop cadeaubonnen, onderhoudsproducten en zolen. geen teruggaven in geld of tegoedbon. De korting is één jaar geldig vanaf datum van aankoop.

Moernaut

Shoppen op afspraak

Met onze ruime winkel van 1300m² bieden wij onze klanten een veilige en aangename shopping omgeving. Vanaf 27 maart gebeurt dit volgens de coronamaatregelen enkel op afspraak. Op het tijdstip van jouw keuze kan je rustig en volledig vrijblijvend komen shoppen. Je kan ook tijdens de openingsuren langskomen in de winkel om ter plaatse je afspraak te noteren. Maar wil je zeker zijn van je shopmoment, dan boek je best op voorhand.

Wie in onze webshop een product reserveert om op te halen (en evt. nog te passen) in de winkel, moet ook een afspraak maken.

Als je een product online koopt en ervoor kiest dit in de winkel op te halen (shop pickup), hoef je geen afspraak te maken. In dit geval mag u zich gewoon aan de ingang van onze winkel aanmelden met uw mail (print of via gsm).